Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bu wanda da suriler gibi paso çocuk peydahlamış. Hem ayrıca icardi bunu aldatınca cinnet geçirip eski kocasina kaçmıs demişlerdi geri mi dönmüş.
Bizim bir akrabanın basına gelmisti 4 tane birinden sonra baskasina kacip 1 tane birinden sonra ondan da kaçıp bir tane de başka birinden çocuk yapıp şuan da yine hamileymiş diye duydum :asd: :asd: dunya nüfusunu artırmaya ant içmiş kadınlar var resmen.

Yaw icardi şerefsizlik yapmış tamamda. Çok yanlış bişey ama adamın hayatında tek hata yaptığı kadın muhabbeti. Başkada böyle teşebbüsü olmadı. Kapalı kapılar ardında kim bilir kimler ne haltlar işliyor. Bunu yaptı diyede adamı öldürmeyin. Çok pislik bir hata olmuş bitmiş artık yapicak bişey yok. Gelmesini istermiyim bilmiyorum ama harika bir forvet o ayrı konu. Adamın futbolculugunu boklamayalim

Yauv gelsin imzayi atsin dunyanin en iyi golcusu olur

Bi laf vardir

Onun bunun velediysede sonucda benim onun bunun veledim diye korumaya aliriz :)

Bok gibi oynar irz dusmani icardi olur

Icardi'nin maaşını PSG ödesin, satın alma opsiyonlu kiralık versinler. Ulan hep biz mi yolunacağız 🙄

Torres’in performans düşüşüne rağmen PL’nin transfer rekorunu kırması müthiş bir şeydi.
Chelsea o dönemlerde herkesi yiyordu.

Andrey'in de o dönemi karanlık.

Torres zaten bir daha hiç belini doğrultamadı, 2008deki Avrupa Kupası finalinde bitti kariyeri.

1660254960103.png
icardi ve ailesi zaten GALATASARAYLI.icardi kızına GALATASARAY forması almıs adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt