Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.860
- 23.246
- 2.393
Icardi aldatmıştı.Bunun karisi bunu aldatmamış mıydı yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi aldatmıştı.Bunun karisi bunu aldatmamış mıydı yav
dunya nüfusunu artırmaya ant içmiş kadınlar var resmen.Evet mavi formayı giyince Cenk İşler'e dönmesi dışında sorun yok.
Bilmedigin tat yok ha, en güzel tat aldigin günden anlat bize4 sene viyanada erasmus barinda barmen olarak calistim
Hic gitmediysem 60 70 ulke gezmisimdir
Bilmedigim tat, dokunmadigim hat yok bu hayatta
Wanda denen musmula suratli kariyami kaldim
Yaw icardi şerefsizlik yapmış tamamda. Çok yanlış bişey ama adamın hayatında tek hata yaptığı kadın muhabbeti. Başkada böyle teşebbüsü olmadı. Kapalı kapılar ardında kim bilir kimler ne haltlar işliyor. Bunu yaptı diyede adamı öldürmeyin. Çok pislik bir hata olmuş bitmiş artık yapicak bişey yok. Gelmesini istermiyim bilmiyorum ama harika bir forvet o ayrı konu. Adamın futbolculugunu boklamayalim
4 sene viyanada erasmus barinda barmen olarak calistim
Hic gitmediysem 60 70 ulke gezmisimdir
Bilmedigim tat, dokunmadigim hat yok bu hayatta
Wanda denen musmula suratli kariyami kaldim
Wanda da ondan kisa bi süre sonra korumacisi ile ask yasadi ödesmis oldularIcardi aldatmıştı.
Ekin sen niye hep benden alıntı yapıyon ne önereyim Beckham mi önereyim?futbolda karizma diye bişey varsa ne diye paso brezilyalı kara kuru herifleri öneriyorsun?

Chelsea o dönemlerde herkesi yiyordu.Torres’in performans düşüşüne rağmen PL’nin transfer rekorunu kırması müthiş bir şeydi.
Esi Maxi Lopez'i aldatmadan once, Maxi Lopez esini her hafta baska bir hatunla aldatıyordu diye haberler okumuştum; yani Maxi Lopez'de sucsuz günahsız biri değilmiş.Ayrıca o şerefsiz yüzünden Maxi Lopez kendini bitirdi.
Tesise sokmamak lazım ırz düşmanını.
TottiBenim için en karizma futbolcu Roberto Baggio net şekilde kutsal at kuyruğu gerek tarzı gerek futbolculugu efsaneydi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi