Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.691
- 11.108
- 1.838
ırz dusmanlarıyla hırsızları aynı kefeye koyamazsınBazılarına transfer olsun da irz düşmanıymış, tecavuzcuymus, hırsızmış, katilmis farketmez. Yeter ki isimli çakma yıldız olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ırz dusmanlarıyla hırsızları aynı kefeye koyamazsınBazılarına transfer olsun da irz düşmanıymış, tecavuzcuymus, hırsızmış, katilmis farketmez. Yeter ki isimli çakma yıldız olsun.
Icardi ister misin?Irz dusmaniyla ilgilenen Galatasaray,taraftar değil.bizim yapabileceğimiz sey olasi transferi konusmak
Hayir,belotti daha uyar bize.ama icardi haberleri varsa bunu nöbette konusmakda yasak degil herhaldeIcardi ister misin?
Nihayet PVA nin ise yaramaz oldugunu biri soyledi.Su alanyanin solbekini almak lazim
Pva birsey olsa yanariz
Kazimcanda daha birsey goremedik
Digerinin adini bile anmak istemiyorum
Turk stoperde cenk ozkacar alinir
Yav tamam da takım arkadaşının karısıyla sonuçta.Yaw adam sanki tek gecelik aşk yasadi. Kadinla evlenip cocuk yapmadi mi?
Aksini demedim ki zaten. Şu Wanda-Icardi-Maxi olayı da çok büyütüldü. Sanki Maxi Afrika'da 100.000 çocuk doyurmus iyilik meleği, saf tertemiz bir insan. O manyak karıyla ilişkiye giren de zaten onun kafasindadir.Hayir,belotti daha uyar bize.ama icardi haberleri varsa bunu nöbette konusmakda yasak degil herhalde
dağıtırdı valla burayıO adam TR liginden 30un aşağısında atmazdı ve efsane olurdu.
Alma noktasına gelip alamadık, içimde uktedir hep.
biri forvet biri defans olsa neyseYav tamam da takım arkadaşının karısıyla sonuçta.
Manyagiz.Icardi 10 tane belotti eder
Icardi en az 35 tane atar manyakmisiniz siz Allah Allah
Takim arkadaşından da öte en yakin arkadaşı.Yav tamam da takım arkadaşının karısıyla sonuçta.
Merhaba almanci gardasim seni unutmadimManyagiz.
Helal masonum4 sene viyanada erasmus barinda barmen olarak calistim
Hic gitmediysem 60 70 ulke gezmisimdir
Bilmedigim tat, dokunmadigim hat yok bu hayatta
Wanda denen musmula suratli kariyami kaldim
Karizma topçu denildi mi ilk olarak aşağıdaki şahsiyet gelir aklıma.Benim için en karizma futbolcu Roberto Baggio net şekilde kutsal at kuyruğu gerek tarzı gerek futbolculugu efsaneydi
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aksini demedim ki zaten. Şu Wanda-Icardi-Maxi olayı da çok büyütüldü. Sanki Maxi Afrika'da 100.000 çocuk doyurmus iyilik meleği, saf tertemiz bir insan. O manyak karıyla ilişkiye giren de zaten onun kafasindadir.
Geçelim bu işleri, günümüzde sıradan vatandaş bunun bin mislisini yapıyor.