Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben şahsen Icardi'yi istemem. Haaa, Paris derse biz maaşını karşılıyoruz alın şunu, o.zaman yedek forvet olarak gelsin. Wanda'yi da en iyisi Paris'te bıraksın.

Irz dusmaniyla ilgilenen Galatasaray,taraftar değil.bizim yapabileceğimiz sey olasi transferi konusmak

Icardi bir anlik bir hata yaptim bedeli neyse odemeye hazirim ama sevmek sevilmek benim de hakkim dese bir sey diyemem

Ama istemem azicik bile pisman durmuyor

Hayir,belotti daha uyar bize.ama icardi haberleri varsa bunu nöbette konusmakda yasak degil herhalde
Aksini demedim ki zaten. Şu Wanda-Icardi-Maxi olayı da çok büyütüldü. Sanki Maxi Afrika'da 100.000 çocuk doyurmus iyilik meleği, saf tertemiz bir insan. O manyak karıyla ilişkiye giren de zaten onun kafasindadir.

Geçelim bu işleri, günümüzde sıradan vatandaş bunun bin mislisini yapıyor.

Benim için en karizma futbolcu Roberto Baggio net şekilde kutsal at kuyruğu gerek tarzı gerek futbolculugu efsaneydi

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Karizma topçu denildi mi ilk olarak aşağıdaki şahsiyet gelir aklıma.👇

images (1).webp

Aksini demedim ki zaten. Şu Wanda-Icardi-Maxi olayı da çok büyütüldü. Sanki Maxi Afrika'da 100.000 çocuk doyurmus iyilik meleği, saf tertemiz bir insan. O manyak karıyla ilişkiye giren de zaten onun kafasindadir.

Geçelim bu işleri, günümüzde sıradan vatandaş bunun bin mislisini yapıyor.

Zaten Maxi Lopez birkaç yıl önce Icardi'yi affettiğini söylemişti. Icardi - Wanda mevzusunda da Icardi kalkıp kadına yürümüyor zaten, Wanda bunu gözüne kestiriyor.

Futbola dönersek Icardi çok iyi bitirici olabilir ama Belotti'nin takım oyununa katkısının yarısını bile yapabilecek bir adam değil, Inter döneminde de çok gol atıyordu ama takım oyununda istenileni hiç veremedi. Mertens gibi birisi de varken Belotti çok daha faydalı olabilir bence.

Ayrıca ikisinin de transferine ihtimal vermiyorum. Oraya daha genç, forma şansı buldukça golleri atıp piyasa yapabilecek birisi alınacaktır bence.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt