Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
İcardi, Florya Metin Oktay Tesislerine giriş yapıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Omar’ın da böyle birşeyler yapması lazım. Marketing de önemli..
Yapacak birsey yok. Adam sevmis, kadin da karsilik vermis. Evlenmisler, cocuk yapmislar. Yok onun karisina sarkacak, yok ona birsey yapacak vs vs tek seferlik olsa neyse de degil. Maxi bile sizin kadar dert etmemistirYav tamam da takım arkadaşının karısıyla sonuçta.
Ben almanci degilim.Merhaba almanci gardasim seni unutmadim
CL'de olsak suan Torrent ile Burak olurdu.CL'de olsaydık transferde ne değişirdi acaba şu isimlerin üstü kimler olabilirdi ki,
Gueye transferinde zorluk yaşamazdik belki ama iyi ki alamamışız onu, Torreira'ya acayip kanım ısındı
yok yok teknik heyet ve yönetimde ki şahısların şuan ki isimler olduğunu düşün, ama elinde CL kozu var. öyle bir durumda neler değişebilirdi acabaCL'de olsak suan Torrent ile Burak olurdu.
Tam fenerlik oyuncu cok malzeme cıkar. Ali Koç,Jesus,wanda,arda güler..Bazılarına transfer olsun da irz düşmanıymış, tecavuzcuymus, hırsızmış, katilmis farketmez. Yeter ki isimli çakma yıldız olsun.
Konuyu açan @Kolpa Oğuzhan LiboşGsc gsc olalı böyle cenabet nöbet tutmadı
Onur konudan mı attı?Sana ayrıca dargınım

Onur adında bir şahıs tanımıyorumOnur konudan mı attı?![]()
Hakkımızda ileti geri konuşanın sonu böyle olmaya devam edecektir. İyi forumlarOnur adında bir şahıs tanımıyorum
HaaaasHakkımızda ileti geri konuşanın sonu böyle olmaya devam edecektir. İyi forumlar
Bence bize sol bek'de lazımSu alanyanin solbekini almak lazim
Pva birsey olsa yanariz
Kazimcanda daha birsey goremedik
Digerinin adini bile anmak istemiyorum
Turk stoperde cenk ozkacar alinir