Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pardon :D Transferden sorumlu 2. isimle konuştum diye verdi bilgiyi. Ondan paylaştım.

1 tane hücum hattına yıldız güzel olur düşüncesindeyim. Seferovic'in WC'ye gidecek olması içimde bir kurt bırakıyor. WC'de olmayan İtalya'dan bir isim fena olmaz. Ne jk ne de fener adam yolluyor. Biz Mertens-Sefer-Muslera-Torreira ile en az 4 garanti isim gönderiyoruz. Bu takımlarda kura şansına göre çeyrek-yarı final görebilecek ekipler. Hücum hattına net bir isim daha iyi olur.

Geri kalanı çalışkan isim olabilir. Mertens sonrası kanat için Vargas tarzı patlayıcı daha doğru olabilir gibi.
Belotti falan gelse tabii ki alınabilir de sanmıyorum. Ben böyle fizikli, hızlı ve top sürebilen bir santrafor isterdim şu Graz'daki gibi. Aranınca bulunuyor.

Yarın galibiyeti alıp şamp havasını arkamıza alırız. Fakat satılmış hakemler, satılık medya çok üstümüze gelecek taraftarın akıllı davranması lazım.

Yarın galibiyeti alıp şamp havasını arkamıza alırız. Fakat satılmış hakemler, satılık medya çok üstümüze gelecek taraftarın akıllı davranması lazım.
Evet Eşref başkanın gibi kendini aklayıp mevcut yönetimdekilere çamur atmamak lazım.

Marcao da bonusun şartlarını bilen var mı? Eğer CL ye katılma vs ise şimdiden geçmiş olsun. Bizim lanetimiz bu sene Sevilla’yı ilk 10’sokmaz çünkü.

Belotti falan gelse tabii ki alınabilir de sanmıyorum. Ben böyle fizikli, hızlı ve top sürebilen bir santrafor isterdim şu Graz'daki gibi. Aranınca bulunuyor.
O çocukta kendi yaşının yıldızı aslında. İyi oyuncu ama 9 milyon dedikleri için soğudum. Sanki forvette scout işini beceremiyoruz. Bu kadar yatırımın karşılığını alabilir miyiz ya da doğru şekilde geliştirebilirebiliyor muyuz emin değilim. Kanat ve stoper parlatmak daha kolay gibi duruyor.

O çocukta kendi yaşının yıldızı aslında. İyi oyuncu ama 9 milyon dedikleri için soğudum. Sanki forvette scout işini beceremiyoruz. Bu kadar yatırımın karşılığını alabilir miyiz ya da doğru şekilde geliştirebilirebiliyor muyuz emin değilim. Kanat ve stoper parlatmak daha kolay gibi duruyor.
Verim almak mesele. Eleştirilen Tetteh de benzer profildi mesela ama çok çıtkırıldım.

Graz 1.8e almış sadece o adamı, o yüzden aransa bulunur diyorum. Bugün önerdiğim Jorgensen de Skov Olsen gibi, seneye bir yerlere gider muhtemelen.

Zamanında Koljic, Sobolev falan vardı, ucuza bu tip oyuncular yakalanabiliyor bence.

Rossi 14 ediyorsa kerem 90’milyon etmesi lazım. Gtlerinden rakam uyduruyorlar acun macun paralar saçıyor habire transfer şikesi yapıyorlar sonra diyorlar ki neden olmuyor. Olmaz tabi hak yiyen Y yer derler az bile size.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt