- 18 Temmuz 2009
- 81.830
- 238.925
- 5.093
Kuru'yu beğenmezken Rossi'yi de beğenmiyorsundur umarımfenerden rossi ve valencia gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuru'yu beğenmezken Rossi'yi de beğenmiyorsundur umarımfenerden rossi ve valencia gider
Çok net 1 şey soracağım, Taylan mi Berkan mi kalmalı?
Hangisi daha iyi ?
İkiside kalsın Rumen gitsinÇok net 1 şey soracağım, Taylan mi Berkan mi kalmalı?
Hangisi daha iyi ?
Çok net 1 şey soracağım, Taylan mi Berkan mi kalmalı?
Hangisi daha iyi ?
Şöyleymiş transferin son senesindeki adama kac bonservis veriyorsan 3 kati deger olurmuş.Nereye gidiyor yav.
Bu rossiyi hangi gerizekali izleyip 14mil deger bicti.
beğenmiyorum üstat.hızı dışında öne çıkan bir özelliği yokKuru'yu beğenmezken Rossi'yi de beğenmiyorsundur umarım
Ali Koç'un Onyekuru'ya benziyor diye aldığına yemin edebilirim ama ispatlayamam.beğenmiyorum üstat.hızı dışında öne çıkan bir özelliği yok
Gazete it mi ?
Aslına okumuş, etmiş bir kimse lakin kişilik olarak çok itici bir tip.Şu Cem Dizdar kadar insanı yoran herşeyi ben bilirim havasında olup da hiç bir bok bilmeyen çok az insan gördüm hayatımda...
Diagne son senesinde 10 vermedikmi biz? Ozaman degeri 30 olmaliydi.Şöyleymiş transferin son senesindeki adama kac bonservis veriyorsan 3 kati deger olurmuş.
Öyle götten uydurma bir fiyat belirleme politikaları var.
Cimbomlu bir aile zaten. Wanda yengeyi ikna etmemiz zor olmayacak
Sakin rtaş biz strand larsenden devamErden Timur'un Twitter taraftarina oynamak icin milyon avrolari harciyor.
Mertense 4 gomdun zaten, icardi ve belotti nedir? Birinin ozel hayati rezalet, her an maca cikmayabilir, digeri hayati boyunva koy takiminda oynamis herif.
Alınan forveti yedek bırakır mı yaşanır mı bu beJesus forvet istemiyormuş yalı koç muhtemelen taraftar gazıyla bastırıyor ,bunlarda iç çatışmaların çıkması çok uzak gorunmuyor
Rossi alacak takımın kafasına sıçam, valencia bonservisini alıp gelsin bizefenerden rossi ve valencia gider
Berkan tabi deli para verdikÇok net 1 şey soracağım, Taylan mi Berkan mi kalmalı?
Hangisi daha iyi ?
Olm siz hiç mesajları okumuyor musunuz yaRossi alacak takımın kafasına sıçam, valencia bonservisini alıp gelsin bize