Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Yenge GSC hesabini sildirirmi renktas.Uygunsuz içerik atman guzum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yenge GSC hesabini sildirirmi renktas.Uygunsuz içerik atman guzum
İtalya en iyi ligdi o dönem.Gidenler arasında bir aklıma gelen Cannavaro var
Jorginho,Balo filan hep çift uyruklu topçular.
Yıllarca Nesta,Buffon(prime dönemi),Del Piero gibiler hep İtalya'da takıldılar.
SildirirYenge GSC hesabini sildirirmi renktas.
2016-2017 Belotti'nin prime dönemi. 30'a yakın gol atmıştı. O dönem birçok üst seviye takım onu istemişti ve Torino başkanı 100m€ isteyip bırakmamıştı. Aynısını Sassaulo Berardi'ye de yaptı.Bellotti kulübü ile neden sözleşme uzatmiyor ?
belotti gelsin 3 günde sövmeye başlarsınız.
ekseriyetle yetenek fakiri kazma bir arkadaş.
fizik gücü, iyi yer tutması ve müthiş bitiriciliği ile iş yapıyor. kapalı oyun açmada sorun yaşayan ve rakiplerin kapandığı Galatasaray gibi bir takıma seferovic gibi pas dağıtan sırtı dönük oynayan bir adam lazım. aksini düşünen buz hokeyi izlesin.
çok savruk bir adam. adamın en iyi hareketlerinin olduğu videoda bile top önünde sekmeden hareket etmiyor. ben bu takıma kanatları oynatacak pasör ve mücadeleci elmander tarzı bir forvet isterim. zaten 10 numara arayışımız devam ediyor. mertensi ve 10 numarayı oynatacak adam puzzelin son halkası açısından önemli diye düsünüyorum.
İcardi'nin cevabı Hasan abi temsili
hani bilmiyorum italyanlarda bu homesick muhabbeti daha yoğun gibi geliyor bana hep. Şu transferlerden sonra benim kararım olsa gider forvete de diğer mevkilere de yatırım transferi yapardım. Nitekim elimizde Nelsson kaldı sadece( Kerem ve Yunus yerli olduğundan pek satmaya sıcak bakmam kural devam ettiği sürece).İtalya en iyi ligdi o dönem.
Verratti, Cassano, Zambrotta, Immobile, Sirigu, Florenzi, Insigne, Toni vs. sayılır daha düşünülse.
+İtalya en iyi ligdi o dönem.
Verratti, Cassano, Zambrotta, Immobile, Sirigu, Florenzi, Insigne, Toni vs. sayılır daha düşünülse.
Haklısın Hasan abi..Vallahi eğleniyor Geyik yapıyoruz falan ama bu hırboya gıcık oluyorum. Yaptığı şey harbiden delikanlıya yakışmayan bir hareketti.
Homesick + İtalya dedin mi aklıma Immobile gelir. Adam Serie A'dan ayrıldı, Dortmund ve Sevilla'da süründe resmen. Sonra Lazio'ya döndü kral oldu yine.hani bilmiyorum italyanlarda bu homesick muhabbeti daha yoğun gibi geliyor bana hep. Şu transferlerden sonra benim kararım olsa gider forvete de diğer mevkilere de yatırım transferi yapardım. Nitekim elimizde Nelsson kaldı sadece( Kerem ve Yunus yerli olduğundan pek satmaya sıcak bakmam kural devam ettiği sürece).
Koca kicini kaldiramiyo yav sezon sonu sutlansinElinizdeki gomisin kıymetini bilin diğer rakiplerde gomis gibi golcü yok .
Belki de seferovici kesecek adam her zaman winner ..
Forum'da aklı başında insanlar çok ya gerçekten. Kim ne öneri sunsa veya başka bir öneri ile itiraz etse "ulan böyle de olabilir hea", "bakma bu da mantıklı aslında" diyorum içimden. Kaliteli forum. Tebrik.