- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
Haklısın Sergy.icardi de alan memnun veren memnun.2 kızları var,bizi ilgilendirmez artık mevzu
Kimsenin uçkurunu düşünecek halimiz yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısın Sergy.icardi de alan memnun veren memnun.2 kızları var,bizi ilgilendirmez artık mevzu
Öhh bu nasıl kadro.Depay---Hojlund-----Yunus
Mertens---Torreir---Misyō
Bu futbol anlayışı 2000'lerin başında kaldı be üstad.Ileri 6li iste nerde oldugu onemli degil
10
9,5
Sag sol
Yer kalmadi diye mertensi Orta sahaya mi koydunDepay---Hojlund-----Yunus
Mertens---Torreir---Misyō
Elimizde 30 yaşında seferovic varken, bence genç sonradan satma potansiyelli bir golcü almalıyız. Aslinda lig için en iyisi umut bozok ama senelik yüksek ücret istiyor. Umut gelse sonradan oyuna alma da yerli barajı konusunda sıkıntı yaşamayız. Bence umut direnci kırılacak ve gelecek.Kariyer olarak kıyaslamadım, o yüzden 35'lik dedim zaten. Belotti'nin bir ihtimal maddi getirisi ya da amortisi olabilir manasında.
Linderoth geldi abi aklıma.. Eskiler bilir, lokomotif dediler adama, 13-14 km maç başı var dediler, 8-9 maça çıkabildi herif buradaŞu seferoviç sakatlanmazsa diye başlayan cümlelerden nefret ediyorum.. bu ihtimal tüm oyuncularımız için geçerli. Burada hayatında aspirin yutmadan gelen ve futbol hayatı biten oyuncu gördü bu gözler. Artık yazmayın arkadaş..
Akıl alır gibi değil ya adam gizli saklı biyerdede oynamıyo üstelik çok rahat scout edilirdi,maç yapmasak bizde bi haberdikBelotti'ye o parayı vereceğime Hojlunda 9 bonservis 1 maaş veririm yaparım 4 senelik kontrat.
Yav bu nasıl bir çirkin bir laf yaWanda gelsin keremi millli yapsin
Keremin ustunde ki gergginlikte gider
Icardi mi belotti mi
Hangisi istersiniz
bizim psikolojik üstünlük için transfer yapmamıza gerek yok. bir sezon boyunca tek motivasyonu gs'yi yenmek olan bir camiaya karşı ne psikolojik üstünlüğü?Belotti ile sadece oyuncuyu değil psikolojik üstünlüğü de satın almış oluruz. Zaten pamuk ipliğine bağlılar, bir, iki cukk sesli hamle daha lazım.
3'e yakın maaş, maks 1.5 imza parası uygun ama fazlasını verip getirirlerse de, o saatten sonra arkama yaslanır keyifle izlerim.