Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kariyer olarak kıyaslamadım, o yüzden 35'lik dedim zaten. Belotti'nin bir ihtimal maddi getirisi ya da amortisi olabilir manasında.
Elimizde 30 yaşında seferovic varken, bence genç sonradan satma potansiyelli bir golcü almalıyız. Aslinda lig için en iyisi umut bozok ama senelik yüksek ücret istiyor. Umut gelse sonradan oyuna alma da yerli barajı konusunda sıkıntı yaşamayız. Bence umut direnci kırılacak ve gelecek.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu seferoviç sakatlanmazsa diye başlayan cümlelerden nefret ediyorum.. bu ihtimal tüm oyuncularımız için geçerli. Burada hayatında aspirin yutmadan gelen ve futbol hayatı biten oyuncu gördü bu gözler. Artık yazmayın arkadaş..
Linderoth geldi abi aklıma.. Eskiler bilir, lokomotif dediler adama, 13-14 km maç başı var dediler, 8-9 maça çıkabildi herif burada

Bu arada ben hala neyi tartıştığınızı da anlamıyorum. Şimdi Seferoviç transferi ile hücumda Okan'ın yapmak istediği hareket belli oldu. Forvetten golden ziyade ileride baskı yapabilmesini ve arkasında oynayan oyuncuları pozisyona sokmasını istediğini anlıyorum ben. İstediğimiz forvet tipi böyle mi olmalı yoksa gol katkısını daha fazla sağlayabilecek ama diğer yönlerden biraz daha az katkı sağlayabilecek birisi mi? Önce onun kararını verip ondan sonra isimler üzerinden tartışmak lazım.

Icardi mi belotti mi

Hangisi istersiniz

Wanda yi istiyoruz

7016139B-F1AD-498E-98C2-059D54DDDD66.webp

Belotti ile sadece oyuncuyu değil psikolojik üstünlüğü de satın almış oluruz. Zaten pamuk ipliğine bağlılar, bir, iki cukk sesli hamle daha lazım.
3'e yakın maaş, maks 1.5 imza parası uygun ama fazlasını verip getirirlerse de, o saatten sonra arkama yaslanır keyifle izlerim.
bizim psikolojik üstünlük için transfer yapmamıza gerek yok. bir sezon boyunca tek motivasyonu gs'yi yenmek olan bir camiaya karşı ne psikolojik üstünlüğü?

sor bakalım bir fenerliye kadıköyde real galibiyeti mi yoksa gs galibiyeti mi? birçoğu gs diyecektir. heriflerin mental sağlığını kökünden çürüttük biz.

Nelsson mutlaka bu sene takımda tutulmalı. Gerekirse serbest kalma maddesini 40m'a çıkartıp zamlı sözleşme imzalanmalı.

Luyindama 3m Euro ve üzerine satılamayacaksa takımda kalmalı. Metehan, Emin ve Işık Kaan stoper bölgesini çok iyi yedeklerler. Luyindama giderse 24 yaşını geçmemiş Marcao ve Nelsson gibi katkı sağlayıp para kazandıracak stoper şart oğlu şart.

Yunus'u yedekleyecek Keita'vari veya Ribbery'vari genç bir kanat oyuncusu şart. Buna rağmen BAY da takımda tutulmalı. kadroya giremediğinde rezerv ligde oynar. Okan Hoca ve yıldız kadromuzla antrenman yapması gelişimini hızlandırabilir.

6 numarada Torriera'nın yedeği U21 scout transferi yapılmalı. Torriera yokken Midtsjö'yü orada oynatmaktansa bu oyuncuya şans vermek daha mantıklı olur. Özgür Baran Aksaka da üçüncü alternatif olarak kadroda tutulmalı. Berkan'ı görmek istemiyorum. Berkan'dan belki PVA ve KAzımcan'ın arkasında sol bek alternatifi yaratılabilir.

Bu sene mutlaka Hamza'ya şans verilmeli. Ali Turap ve Beknaz da kiralanmadan A takımda tutulmalı. Özellikle Beknaz'ın seneye takıma girebileceğini düşünüyorum.

Bir de yerli santrafora ihtiyacımız var. Umut'un hala bir yere imza atmaması bizi beklediği izlenimine kapılmama neden oluyor. Ayrıca U21 scout santrafor da transfer edilmeli. Gomis'i sevsek de bu sene bize katkı sağlayamaz. Antalya'ya attığı gol yanıltmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt