Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belotti ile sadece oyuncuyu değil psikolojik üstünlüğü de satın almış oluruz. Zaten pamuk ipliğine bağlılar, bir, iki cukk sesli hamle daha lazım.
3'e yakın maaş, maks 1.5 imza parası uygun ama fazlasını verip getirirlerse de, o saatten sonra arkama yaslanır keyifle izlerim.

Yok

16 değil 19 falan olmalı.

2 net maaş alıcam diye gitmediyse yorum yok zaten.

Ben iddia edildiği kadar değerli birisi olarak görmüyorum, sebeplerim de kendimce haklı.

Zaten bu havalarda olan oyuncu gelmez de.
Milan ile 100 milyon haberleri, 60 milyon teklif ettiği haberleri çıktığında dalga geçtiğim bir isim zaten. Sağlam kazık olarak görüyordum. Değeri 20-25 - en iyi sezonunda 35- falandır. Zor transfer. Kaldı ki hala sağlam bir İtalyan kaynakta Galatasaray haberi görmedik ama getirmek çok büyük iş olur.

Mertens düzenli oynayan, sakatlık problemi olmayan bir oyuncu. Napoli tarihinin en golcüsü. Kariyer ve yetenek olarak asla kıyaslanamaz belotti ile.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kariyer olarak kıyaslamadım, o yüzden 35'lik dedim zaten. Belotti'nin bir ihtimal maddi getirisi ya da amortisi olabilir manasında.

İyi olup da üst seviyeye çıkmayan az var. Fark yaratacak seviyede olmadıklarından İtalya devlerine gidiyorlar.

İnsanda Avrupa oynama hedefi olur yav, futbolcu dediğin bu maçlar için yaşar
Gidenler arasında bir aklıma gelen Cannavaro var
Jorginho,Balo filan hep çift uyruklu topçular.
Yıllarca Nesta,Buffon(prime dönemi),Del Piero gibiler hep İtalya'da takıldılar.

Belotti için diyorsan belotti'yide 1 kere de olsa izlemissindir be abi
Rtaş illaki denk gelmişsindir ama oyuncuyu etüt etmek farklı olay

Brnim takıldığım nokta şu adam hiç izlememiş,gelmiş belotti yazıyo ölüp bitiyo millet gelsin diyo diye en ufak fikri yok adamla ilgili

Mesela bakıyo griliş tmde 16 m euro adam griliş fan klaba katılıyo kaplumbağa gibi oynadığından haberi yok,bizim aradığımız oyuncu olmadığınıda bilmiyo ama istiyo ne hikmetse o kısma takılıyorum belotti belkide gelip yardırır ama izle bil öyle yaz bari

5C115482-F828-4ABA-9E60-28830CAE7848.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt