Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.476
- 76.535
- 4.218
2.5 m euroSeferin satin alma opsiyonu detaylari nasil? Kac m€?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.5 m euroSeferin satin alma opsiyonu detaylari nasil? Kac m€?
YokSence Belotti gelir mi?
Ben zannetmiyorum.
16 değil 19 falan olmalı.Çıkmak istememesinden ziyade 2016'da kontratını yenilemesinden kaynaklı bir durum. Mİlan çok ciddi ilgilense de Torino bırakmadı o dönem. 100 milyon çıkış opsiyonunu talep ettiler. Onu da vermediler. Ayrılmak için kulüp ile tartıştı birkaç kez ama bırakmadılar. 30-40'a bıraksalar transfer yapardı.
2.5 m euro
Ben biraz Rooney ye benzetiyorum reisTarzı Ümit Karan'dan ziyade Mevlüt Erdinç'e benziyor.
DogruMertens düzenli oynayan, sakatlık problemi olmayan bir oyuncu. Napoli tarihinin en golcüsü. Kariyer ve yetenek olarak asla kıyaslanamaz belotti ile.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
belotti gelsin 3 günde sövmeye başlarsınız.
ekseriyetle yetenek fakiri kazma bir arkadaş.
fizik gücü, iyi yer tutması ve müthiş bitiriciliği ile iş yapıyor. kapalı oyun açmada sorun yaşayan ve rakiplerin kapandığı Galatasaray gibi bir takıma seferovic gibi pas dağıtan sırtı dönük oynayan bir adam lazım. aksini düşünen buz hokeyi izlesin.
çok savruk bir adam. adamın en iyi hareketlerinin olduğu videoda bile top önünde sekmeden hareket etmiyor. ben bu takıma kanatları oynatacak pasör ve mücadeleci elmander tarzı bir forvet isterim. zaten 10 numara arayışımız devam ediyor. mertensi ve 10 numarayı oynatacak adam puzzelin son halkası açısından önemli diye düsünüyorum.
Alakası yok be bro. Rooney teknik yönüyle de üst seviyeydi.Ben biraz Rooney ye benzetiyorum reis
Bak bi analiz et dedim edemedin çünkü izlememişsin yutub hariciMesela neyini beğenmiyorsun sen yıllarca italya liginde taş gibi oynamış 20 üstü goller atmış kuvvetli sağ ayak var sol ayak var kafa golu var bitiriciliği güzel.
Sorun ne? 4 milyon e buluyormuş. İmza parasını bonversi olarak düşünürsen gayette bulur.
Sen geçen sene belottiyi torinadan almaya kalksan senden ne kadar isterlerdi 20 milyon e arası. Hadi pazarlıkla 13 milyon e(13 de hayatada bırakmazlar zaten bu kadar paralara bıracak olsalardı çoktan inter roma juve yapardı.) anlaştın 4 milyon e oyuncu ile 4 senelik imzaladın.
13 + 16 = 29 milyon e
şimdi 4,5 * 4 = 18 milyon e
ekonomiden anlamıyorsunuz bari anlayanların işine karışmayın kardeşim. Belotti ihtiyaç mi kesinlikle ihtiyaç Seferoiviç sen kiralamışsın diğer sene alma zorunluluğun yok ayrı diğer sene seferoviç 31 yaşında olacak. Belotti ise 29 yaşında olacak.
Geniş çapla düşünürsen her türlü avantajli ben alınmasını isterim.
Bunlar manttıklı tarafları gelelim bizim ligimize fb taraftarı ölüp bitiyor mu bitiyor. Bunu biz alsak koça iyi çıldıracaklar mı çıldıracaklar. Eee baba daha ne istiyorsun derler adama.
Beni Marsilya da gezdirir misinAlakası yok be bro. Rooney teknik yönüyle de üst seviyeydi.
Belotti sadece ceza sahası golcüsü yani.
İtalya'da oynayan bir sürü defans oyuncumuz var yahu.İtalya'da Torino'ya kapanan/kapanmayan takımların defans oyuncularının kalitesi ile ligimizdeki otobüsçülerin kalitesini katmamışsınız ama. İtalyan takımlarından hangisi biz dahil ülkemizdeki takımların defans oyuncularına talip olur? Dün Vaduz ülkenin en kompakt oyununu oynayan takıma 4 attı yahu.
Ceza sahası içi, dışı, kafa, penaltı atabileceği tüm golleri atmış. İç saha maçlarında Seferovic'in Gomis'le oynadığı gibi oynarsa çok fazla katkı verecek oyuncu gibi duruyor bence. Gomis'in 2 gömlek üstü adamı da gömmeyelim bence. Net ve tek vuran her oyuncuyu beğeniyorum kendi adıma.
Yapacakları U21 transferlerini çok merak ediyorum.taraftar tabi ki belottiyi ister ama mantıklı olan hojlund, omeragic, müldür gibi transferler.
nelssonu ayrı tutuyorum, elimizde yunus ve kerem dışında satılacak değer kalmadı. yıldız kontenjanını fazlasıyla doldurduk bence.
şimdi gençlikle dengeleme zamanı.
Elbette.Beni Marsilya da gezdirir misin