Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sence Belotti gelir mi?

Ben zannetmiyorum.
Yok
Çıkmak istememesinden ziyade 2016'da kontratını yenilemesinden kaynaklı bir durum. Mİlan çok ciddi ilgilense de Torino bırakmadı o dönem. 100 milyon çıkış opsiyonunu talep ettiler. Onu da vermediler. Ayrılmak için kulüp ile tartıştı birkaç kez ama bırakmadılar. 30-40'a bıraksalar transfer yapardı.
16 değil 19 falan olmalı.

2 net maaş alıcam diye gitmediyse yorum yok zaten.

Ben iddia edildiği kadar değerli birisi olarak görmüyorum, sebeplerim de kendimce haklı.

Zaten bu havalarda olan oyuncu gelmez de.

HOJLUND HOJLUND HOHLUND

Lalala la lala la haaland sarkisi beynimde yankilaniyor

Belotti prime sezonunu 2016-17 sezonunda yaşadı. 30'a yakın gol atmıştı o sezon. Toplam 35-40 maçta 27-28 gol atmış olaması lazım.

Ondan sonra sıradana başladı. 10-15 gol bandından gezdi sürekli.

belotti gelsin 3 günde sövmeye başlarsınız.

ekseriyetle yetenek fakiri kazma bir arkadaş.

fizik gücü, iyi yer tutması ve müthiş bitiriciliği ile iş yapıyor. kapalı oyun açmada sorun yaşayan ve rakiplerin kapandığı Galatasaray gibi bir takıma seferovic gibi pas dağıtan sırtı dönük oynayan bir adam lazım. aksini düşünen buz hokeyi izlesin.

çok savruk bir adam. adamın en iyi hareketlerinin olduğu videoda bile top önünde sekmeden hareket etmiyor. ben bu takıma kanatları oynatacak pasör ve mücadeleci elmander tarzı bir forvet isterim. zaten 10 numara arayışımız devam ediyor. mertensi ve 10 numarayı oynatacak adam puzzelin son halkası açısından önemli diye düsünüyorum.

İtalya'da Torino'ya kapanan/kapanmayan takımların defans oyuncularının kalitesi ile ligimizdeki otobüsçülerin kalitesini katmamışsınız ama. İtalyan takımlarından hangisi biz dahil ülkemizdeki takımların defans oyuncularına talip olur? Dün Vaduz ülkenin en kompakt oyununu oynayan takıma 4 attı yahu.

Ceza sahası içi, dışı, kafa, penaltı atabileceği tüm golleri atmış. İç saha maçlarında Seferovic'in Gomis'le oynadığı gibi oynarsa çok fazla katkı verecek oyuncu gibi duruyor. Gomis'in 2 gömlek üstü adamı da gömmeyelim bence. Net ve tek vuran her oyuncuyu beğeniyorum kendi adıma.

Mesela neyini beğenmiyorsun sen yıllarca italya liginde taş gibi oynamış 20 üstü goller atmış kuvvetli sağ ayak var sol ayak var kafa golu var bitiriciliği güzel.

Sorun ne? 4 milyon e buluyormuş. İmza parasını bonversi olarak düşünürsen gayette bulur.

Sen geçen sene belottiyi torinadan almaya kalksan senden ne kadar isterlerdi 20 milyon e arası. Hadi pazarlıkla 13 milyon e(13 de hayatada bırakmazlar zaten bu kadar paralara bıracak olsalardı çoktan inter roma juve yapardı.) anlaştın 4 milyon e oyuncu ile 4 senelik imzaladın.

13 + 16 = 29 milyon e

şimdi 4,5 * 4 = 18 milyon e

ekonomiden anlamıyorsunuz bari anlayanların işine karışmayın kardeşim. Belotti ihtiyaç mi kesinlikle ihtiyaç Seferoiviç sen kiralamışsın diğer sene alma zorunluluğun yok ayrı diğer sene seferoviç 31 yaşında olacak. Belotti ise 29 yaşında olacak.

Geniş çapla düşünürsen her türlü avantajli ben alınmasını isterim.

Bunlar manttıklı tarafları gelelim bizim ligimize fb taraftarı ölüp bitiyor mu bitiyor. Bunu biz alsak koça iyi çıldıracaklar mı çıldıracaklar. Eee baba daha ne istiyorsun derler adama.
Bak bi analiz et dedim edemedin çünkü izlememişsin yutub harici

Verdiğin bilgi ayakla atar kafayla atar,böyle oyuncu tarif edilmez

Maliyettende anlamıyosun çünkü salt öyle hesap yapılmaz geçen sene şuydu diyerek

Mesela mbappe şuan ne kadar 500 milyon alabilirmiyiz alamayız ama senin mantığına göre mbappe 86 yaşına geldiğinde 2 bin tl karşılığında alabilirmiyiz rahat alırız ama bu transfere 50 sene önce alsaydık şu kadar ödeyecektik şimdi aldık şu kadar ödedik süper transfer diyebilirmiyiz diyemeyiz

Belottiye,icardiye,sancheze,depaya 5 m verme,git o 5i toreiraya ver mertense ver,değsin yani verdiğine belotti 5 kağıtlık birisi değil

İtalya'da Torino'ya kapanan/kapanmayan takımların defans oyuncularının kalitesi ile ligimizdeki otobüsçülerin kalitesini katmamışsınız ama. İtalyan takımlarından hangisi biz dahil ülkemizdeki takımların defans oyuncularına talip olur? Dün Vaduz ülkenin en kompakt oyununu oynayan takıma 4 attı yahu.

Ceza sahası içi, dışı, kafa, penaltı atabileceği tüm golleri atmış. İç saha maçlarında Seferovic'in Gomis'le oynadığı gibi oynarsa çok fazla katkı verecek oyuncu gibi duruyor bence. Gomis'in 2 gömlek üstü adamı da gömmeyelim bence. Net ve tek vuran her oyuncuyu beğeniyorum kendi adıma.
İtalya'da oynayan bir sürü defans oyuncumuz var yahu.

Bilmiyorum ama 2 tane as forvet alıp birini rotasyon elemanı gibi kullanmak? Pek mantıklı gelmiyor bana.

Sabit 4-4-2 oynasa bu sefer de birbirlerini tamamlarlar mı? Onu da pek tahmin edemiyorum.

taraftar tabi ki belottiyi ister ama mantıklı olan hojlund, omeragic, müldür gibi transferler.

nelssonu ayrı tutuyorum, elimizde yunus ve kerem dışında satılacak değer kalmadı. yıldız kontenjanını fazlasıyla doldurduk bence.

şimdi gençlikle dengeleme zamanı.
Yapacakları U21 transferlerini çok merak ediyorum.

Ayrıca satılabilecek Hamza, Emin Bayram, Metehan Baltacı, Boey gibi oyuncularımız olacak sene sonuna geldiğimizde. Satar mıyız, bekletir miyiz bilemem ama mutlaka talipleri çıkacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt