Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.823
- 20.520
- 2.333
Atlarla mı maç yapıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atlarla mı maç yapıyorlar
Reis depay ın yıllık net kazancının 5 6 belkide daha fazla olduğu söyleniyor 3.5 çok iyimsersin . Eğer öyleyse evi köyü sat sutturtgarda basBelotti'ye yıllık 4-4,5m verene kadar gider Höjlund'a 12m basar alırım. Arkasından Depay'ı yıllık 3.5m ile 2 yıl alır transferi kapatırım.
Nelsson giderse yerine Lyundiama'yı koyarım kör topal çok önemli değil,gitmezse zaten sorun yok.
Böylece elimde en az 2 tane satabileceğim adam da olur, birisi tutsa yeter.
Langırt oynamadigimizi bende biliyorum gomis de biliyor jardel de tanju da koşmuyordu ki ben gomis in yaptığı presi hep begenmisimdir.Gomisin golcülüğünde sorun yok zaten geri kalan diğer 250 parametrede sorun var
Langırt oynamıyoruz uğur bey
maça 1 saat kala evanderin forumda takılmasını nasıl yorumluyorsun üstatAtlarla mı maç yapıyorlar
O maaş Barca'da aldığı değil mi? O parayı verecek kimse yok zaten benim bildiğim. Hatta 3.5 bile vermezler.Reis depay ın yıllık net kazancının 5 6 belkide daha fazla olduğu söyleniyor 3.5 çok iyimsersin . Eğer öyleyse evi köyü sat sutturtgarda bas![]()
Şu koltukların boyasını tamamlasalar keşke
Ne oldu yine yengeden fırça mı yedin?Başaramadık abi
Bence bu adam süper ligde bir çok takımda oynayabilecek kalitede bir oyuncu, Pendikspora gidiyormuş.![]()
Khadim Rassoul - Oyuncu profili 25/26
Khadim Rassoul, 30, Senegal ➤ Duhok SC, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 200 bin € ➤ * 31 Ara 1995, Dakar, Senegalwww.transfermarkt.com.tr
niye gelmiyorsun lan? illa küfür mü edelim gelmen içinSelena Selena Selena gibi çagirip duruyorsunuz sonra geliyoruz vinlatiyorsunuz
Reis avrupada vergi oranları var ingiltere ispanya fransada yüzde 50 veya 55 vergi var futbolculardan alınan.depayinda brüt 10 milyon kazandığını varsayasak 10 'ün yüzde 50 si 5 yapar net kazanç 5 milyon olur. Bizdeki durumsa şu futbolcu dan ziyade kulüpler ödüyor bu vergiyi bizdede vergi oranı yüzde 15 diye biliyorum.O maaş Barca'da aldığı değil mi? O parayı verecek kimse yok zaten benim bildiğim. Hatta 3.5 bile vermezler.
Gomis pres falan yapmıyo yapıyo gibi gözüküyo sadece sen gibiler pres yapıyo sansın diye ki yutturmuşta böyle yazdığına göre,zaten fiziken bitik olmasa 2.fw aramazdık antalya maçındada 89da değil 45te girerdiLangırt oynamadigimizi bende biliyorum gomis de biliyor jardel de tanju da koşmuyordu ki ben gomis in yaptığı presi hep begenmisimdir.
Biz elimizdeki oyuncuyu çok gömüyoruz gibi geliyor mustafayi hep birlikte övdük adamda ne standart oyun var ne aidiyet gomisle karşılaştırılmaz bile.