Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osasuna sevilla maçı da var akşam tsi 22.00

Futbola doyacağımız bir gece olacak gibi

Belotti'ye yıllık 4-4,5m verene kadar gider Höjlund'a 12m basar alırım. Arkasından Depay'ı yıllık 3.5m ile 2 yıl alır transferi kapatırım.
Nelsson giderse yerine Lyundiama'yı koyarım kör topal çok önemli değil,gitmezse zaten sorun yok.
Böylece elimde en az 2 tane satabileceğim adam da olur, birisi tutsa yeter.
Reis depay ın yıllık net kazancının 5 6 belkide daha fazla olduğu söyleniyor 3.5 çok iyimsersin . Eğer öyleyse evi köyü sat sutturtgarda bas😂😁😀😄😃

Gomisin golcülüğünde sorun yok zaten geri kalan diğer 250 parametrede sorun var

Langırt oynamıyoruz uğur bey
Langırt oynamadigimizi bende biliyorum gomis de biliyor jardel de tanju da koşmuyordu ki ben gomis in yaptığı presi hep begenmisimdir.
Biz elimizdeki oyuncuyu çok gömüyoruz gibi geliyor mustafayi hep birlikte övdük adamda ne standart oyun var ne aidiyet gomisle karşılaştırılmaz bile.

U21 kontenjanina penetra ve embalo, Nelson giderse de hanche olsen, forvete de umut Bozok yapılsa yeterli sanki, yedek kalmayacak futbolcularla takımı doldurmak sorun olabilir

Şu koltukların boyasını tamamlasalar keşke

Koltuk boyasından öte stad başlığına yazmıştım sadece koltukları yenileyerek kapasite 62.500 kişiye kadar rahatlıkla çıkabiliyor. 10.000 ekstra kapasite de kombine satışı 3.000 TL desek yaklaşık olarak 30.000.000 TL yapar güzel getirisi olur hem de atmosfere ciddi katkı sağlanır.

luyindama abim karısına takipçi kasıyor
20220812_184326.webp

O maaş Barca'da aldığı değil mi? O parayı verecek kimse yok zaten benim bildiğim. Hatta 3.5 bile vermezler.
Reis avrupada vergi oranları var ingiltere ispanya fransada yüzde 50 veya 55 vergi var futbolculardan alınan.depayinda brüt 10 milyon kazandığını varsayasak 10 'ün yüzde 50 si 5 yapar net kazanç 5 milyon olur. Bizdeki durumsa şu futbolcu dan ziyade kulüpler ödüyor bu vergiyi bizdede vergi oranı yüzde 15 diye biliyorum.

Langırt oynamadigimizi bende biliyorum gomis de biliyor jardel de tanju da koşmuyordu ki ben gomis in yaptığı presi hep begenmisimdir.
Biz elimizdeki oyuncuyu çok gömüyoruz gibi geliyor mustafayi hep birlikte övdük adamda ne standart oyun var ne aidiyet gomisle karşılaştırılmaz bile.
Gomis pres falan yapmıyo yapıyo gibi gözüküyo sadece sen gibiler pres yapıyo sansın diye ki yutturmuşta böyle yazdığına göre,zaten fiziken bitik olmasa 2.fw aramazdık antalya maçındada 89da değil 45te girerdi

Mohameddede fizik var beyin yok gomisle tam tersi,gelmedende yazdım bizde oynarkende,maçlık parlıyodu bazen

Sen benim mesajlarımı takip et üstat en geç seneye e-pro lisans sahibi olacak seviyeye gelirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt