Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalniz ben Mehmet Yildiz'i da acayip begeniyodum bu arada :asd:
O dönem için top süren, güçlü forvet nimetti de herif çok takoz gibiydi. Alışmıştık Ümit gibi bitiricilere.

Bence de lig için iyi bir adamdı da şike mevzusundan sonra bitti adam.

Ya renktas cidden belotti yi begenmedin mi merak ediyorum
Bilmem 90 dk canlı izlemedim ama ortadaki doneler abartıldığını belgeliyor.

-MTde bir dönem yedek oyuncu olmuş.
- Avrupa kupası tecrübesi uelde 6 maçtan ibaret.
- Tammy Abraham'ın yedeği olmak için kuduruyor.
- Parayı sevmiyor ama 3 aydır boşta.
- Son 3 senede attığı gollerin %50si penaltı.
- Kariyeri Torino'dan ibaret güçlü, fizikli, fena bitiriciliği olmayan bir adam işte. Muhtemelen homesick ayrıca.

4 senede en az 15 m euro gömmek için bir neden göremiyorum.

Bir adım öteye taşıyorum, şurada gelsin diyenlerin izlediği falan da yok, etiketten dolayı istiyorlar.

Tutmazsa o maaşı verecek takım da bulamazsın giren net 15 m euro olur, o riski almaya değer görmüyorum. İtalyan Mehmet Yıldız demek de kötü değil zira bir dönem iz bırakan bir adamdı Mehmet.

@Ali Bektaş yazdıklarına paralel gibi sanki
Yalniz burada yapilan bir elestiri de cok dogru herif takimin agasi gibi oldugu icin ozellikle kume dusme mucadelesi donemi takim iyice geriye gidince bu caninin istedigi yerden vurmaya baslamisti. Bence en buyuk soru isaretlerinden biri bu: adam kucuk havuzdaki buyuk balik olmaya aliskin bize gelirse boyle olmayacak, yine yildiz olacak tabii ama takimda bir suru kalite adam olacak. Onun disinda adaptasyon sorunu yasayabilir, bir de gecen sezonki sakatliklari nuksedecek cinsten olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt