- 1 Ağustos 2009
- 46.586
- 48.851
- 4.708
keşke torreira mitsö sergio üçlüsüyle çıksaydık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jiru da öyleydiBelotti euro 2021'de şampiyon olan İtalya'da her maçta süre aldı ama tek golü yok.
Adam sakatlanmis 2-3 ay yokmusReiss Nelson‘u kapabilsek cok iyi olurdu
Allah sifa versin rtas, Insallah hafif gecirirsin ve en kisa zamanda toparlarsin bol vitamin ne varsa ic/ye ve dinlenSonunda bende covid e yakalandım arkadaşlar kendinize dikkat edin yine büyük salgın var gibi..
Kalli hocama laf yok şu gençlerle tecrübelileri birleştirme olayını adam 2008de dip maliyetle yapmıştı. 8-10 kişiye Euro cup oynattık o sayede.Kalli sağolsun Sivas-GS mücadelesini Bayern-Dortmund rekabeti sanıyordu
Burası berber değil ki tesislere gelmiş adam.Bizim mahallenin berberinin hakkını yemişim. Adamın dükkanı çok lüksmüş.
Adam sakatlanmis 2-3 ay yokmus
Beka Beka 13 milyona Fransa'ya döndü sanırım. Hojlund ciddi alıcı olursak bu sene aldık aldık almazsak kaçar.Beka Beka abartılan bir herifti zira Fransa ikinci liginden birine biz 6 versek neler derlerdi sonra biz niye almıyoruz dediler.
Hojlund konusna gelince, bizimki latife o tren kaçtı ama hani bazı adamlar vardır 10 dk izlersin bu çocuktan olur dersin ya, sakatlık olmazsa o çocuktan bariz olur.
Serhan iyidirDombik HERIF. Durmadan sallıyor ya tutarsa
Sonuç beka beka 12 milyona fransaya gitti.Bu arada Belotti'nin dort yillik maliyeti tahminimce ~€15m bandinda olur
Bu parayi harcayacagimiza Højlund'a €10m bonservis €1m maastan bes yillik kontrat verelim derseniz saygi duyarim. Yalniz Belotti'yi isteyenlerin izlemediginin iddia edildigi yerde Højlund'u kimler izledi? Ben bizim mac disinda izlemedim orada iyi gorundugunu de kabul ederim. Yalniz bizim taraftarin bizle bir mac yapan bu tip topculara takmasini sagliksiz buluyorum, ayni isi Beka Beka icin de yapiyolardi
Penaltılarda Penaltı bile kaçırdıBelotti euro 2021'de şampiyon olan İtalya'da her maçta süre aldı ama tek golü yok.