- 14 Mayıs 2012
- 1.737
- 1.524
- 1.273
Diagne
Aynen adamın gollerini izledim, hepsi diagne golü. Hatta diagnenin golleri çok daha klas. Bu adam gelirse 2 gün sonra küfür yemeye başlar bizde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne
Uğraştıkları falan yok, eldeki yedek santraforlarını çift haneye satarsalar, Belotti'yi alıp yedek yapacaklar.Mohammed içinde öyle diyordunuz yok öyle uçar yok böyle kaçar gördük mohammedi . Net adam ne vereceği belli adam belotti balon felan da değil he balon adam için uğraşıyor roma felan italyada kendini kanıtlamış senin boktan liginde içinden geçer
Tipki Torreira transferinde oldugu gibi puzzle parcalari bir bir yerine oturuyor...nice bamba diengi alacagına göre bellottide geride kaldı.monaco ve nice'a göre zaten favoriydik.shomurudovdan para kazanma derdinde roma,bize transferi de o yüzden olmuyor.corrierre della sport yazdı bunu
moratta manchester united yolcusu
Belotti için kasadan toplam 14 milyon civarı bir para çıkacak gibi görünüyor.Kaan, Mert, Umut transferleri mantıklı olmasına rağmen maliyetlerinin çok yüksek olmasından ötürü yapılamıyor.
Mumin bir topcuya ihtiyacımız vardı zaten Gel mümin kardesimnelsson sonrası stoper önerim
![]()
Abdul Mumin - Oyuncu profili 25/26
Abdul Mumin, 28, Gana ➤ Rayo Vallecano, 2022'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 3.00 mil. € ➤ * 6 Haz 1998, Accra, Ganawww.transfermarkt.com.tr
Başkan yunus ya da keremden biri yedek kalırsa o ismi köreltmiş oluruz. Bence her ikisi de düzenli forma giymeli. Yedek kalacaksa gerekirse mertens kalsın ama bizim gençler oynasın düşüncesindeyim. Ki mertense de çok sevindim ama işte kadrolar 11 kişi yapacak bir şey yok. Birileri mecburen soteye gidecekBence kerem ve Yunus dönüşümlü oynar. Mertens olur o olmayınca iki kanat yunus kerem zaten midso yada Oliviera biri yedek kalacak ona yapicak bişey yok.
Bazen sefer yada belotti birisi olmayınca tek forvet oynatır. Yani bir dünya opsiyon olur hücum bölgesinde. Ki bu çok gerekli. Lig uzun. Buda çok iyi bişey. Mantıklı düşününce. Orta saha ve hücum tarafimiz zaten komple bütün maçlarda olamaz. Sakatlık rotasyon taktik bir dünya kriter var ve herkes oynar yani. Hiçbir sıkıntı olmayacağını aksine şampiyonluk için çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Bütün büyük takımlarda böyledir bu. Hatta bizim iki katimiz oyuncuları var. Hepside kaliteli hepside oynuyor. Günümüz futbolu böyle bunu futbolcularda biliyo.
İlk geldiğinde fenaydı yahu. Söndü gitti sonra. İstikrar önemli.Mohammed içinde öyle diyordunuz yok öyle uçar yok böyle kaçar gördük mohammedi . Net adam ne vereceği belli adam belotti balon felan da değil he balon adam için uğraşıyor roma felan italyada kendini kanıtlamış senin boktan liginde içinden geçer
Herzaman 11 oynamayacaklar ya. Arada yedek kalabilirlerBaşkan yunus ya da keremden biri yedek kalırsa o ismi köreltmiş oluruz. Bence her ikisi de düzenli forma giymeli. Yedek kalacaksa gerekirse mertens kalsın ama bizim gençler oynasın düşüncesindeyim. Ki mertense de çok sevindim ama işte kadrolar 11 kişi yapacak bir şey yok. Birileri mecburen soteye gidecek![]()
Mental gücün yetenekten önde olduğunu düşünüyorum spordaİlk geldiğinde fenaydı yahu. Söndü gitti sonra. İstikrar önemli.
Burda ama başka kriterlerde var. Örnek vermek gerekirseUğraştıkları falan yok, eldeki yedek santraforlarını çift haneye satarsalar, Belotti'yi alıp yedek yapacaklar.
Roma'nın direkt oynatacağı adam olsa elli kere alırlardı.
Milan Giroud ve Origi ile oynayıp bedava Belotti'yi almıyor, daha da dallandırırım da gerek yok.
Renktasim aslında amacım bizim gençler yedek kalsın değil sanırım yanlış anlaşılmışımBaşkan yunus ya da keremden biri yedek kalırsa o ismi köreltmiş oluruz. Bence her ikisi de düzenli forma giymeli. Yedek kalacaksa gerekirse mertens kalsın ama bizim gençler oynasın düşüncesindeyim. Ki mertense de çok sevindim ama işte kadrolar 11 kişi yapacak bir şey yok. Birileri mecburen soteye gidecek![]()
Pl kariyerini sakat geciren herife bu paralari vermek buyuk mallikChelsea kafayi yemis. Cucurella icin 65 verdikten sonra Fofana icin 90-95 vereceklermis.
Mumin bir topcuya ihtiyacımız vardı zaten Gel mümin kardesim