Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mohammed içinde öyle diyordunuz yok öyle uçar yok böyle kaçar gördük mohammedi . Net adam ne vereceği belli adam belotti balon felan da değil he balon adam için uğraşıyor roma felan italyada kendini kanıtlamış senin boktan liginde içinden geçer
Uğraştıkları falan yok, eldeki yedek santraforlarını çift haneye satarsalar, Belotti'yi alıp yedek yapacaklar.

Roma'nın direkt oynatacağı adam olsa elli kere alırlardı.

Milan Giroud ve Origi ile oynayıp bedava Belotti'yi almıyor, daha da dallandırırım da gerek yok.

Shamarin biraz videosunu izledim. Bu adamın Diagneyle tek aynı olan şeyi boyudur. Bu herifte futbol zekası var gibi duruyor. TAkim oyununa katkisi olacak bir tipe benziyor. Arkası dönük top tutuyor. Diagnede normal zeka yok.

Tabi ben gelsin diye birsey demiyorum Diagnenin aynısı diye söylendiği için soyledim

nice bamba diengi alacagına göre bellottide geride kaldı.monaco ve nice'a göre zaten favoriydik.shomurudovdan para kazanma derdinde roma,bize transferi de o yüzden olmuyor.corrierre della sport yazdı bunu

moratta manchester united yolcusu

nice bamba diengi alacagına göre bellottide geride kaldı.monaco ve nice'a göre zaten favoriydik.shomurudovdan para kazanma derdinde roma,bize transferi de o yüzden olmuyor.corrierre della sport yazdı bunu

moratta manchester united yolcusu
Tipki Torreira transferinde oldugu gibi puzzle parcalari bir bir yerine oturuyor...

Bence kerem ve Yunus dönüşümlü oynar. Mertens olur o olmayınca iki kanat yunus kerem zaten midso yada Oliviera biri yedek kalacak ona yapicak bişey yok.
Bazen sefer yada belotti birisi olmayınca tek forvet oynatır. Yani bir dünya opsiyon olur hücum bölgesinde. Ki bu çok gerekli. Lig uzun. Buda çok iyi bişey. Mantıklı düşününce. Orta saha ve hücum tarafimiz zaten komple bütün maçlarda olamaz. Sakatlık rotasyon taktik bir dünya kriter var ve herkes oynar yani. Hiçbir sıkıntı olmayacağını aksine şampiyonluk için çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Bütün büyük takımlarda böyledir bu. Hatta bizim iki katimiz oyuncuları var. Hepside kaliteli hepside oynuyor. Günümüz futbolu böyle bunu futbolcularda biliyo.
Başkan yunus ya da keremden biri yedek kalırsa o ismi köreltmiş oluruz. Bence her ikisi de düzenli forma giymeli. Yedek kalacaksa gerekirse mertens kalsın ama bizim gençler oynasın düşüncesindeyim. Ki mertense de çok sevindim ama işte kadrolar 11 kişi yapacak bir şey yok. Birileri mecburen soteye gidecek :)

Mohammed içinde öyle diyordunuz yok öyle uçar yok böyle kaçar gördük mohammedi . Net adam ne vereceği belli adam belotti balon felan da değil he balon adam için uğraşıyor roma felan italyada kendini kanıtlamış senin boktan liginde içinden geçer
İlk geldiğinde fenaydı yahu. Söndü gitti sonra. İstikrar önemli.

Başkan yunus ya da keremden biri yedek kalırsa o ismi köreltmiş oluruz. Bence her ikisi de düzenli forma giymeli. Yedek kalacaksa gerekirse mertens kalsın ama bizim gençler oynasın düşüncesindeyim. Ki mertense de çok sevindim ama işte kadrolar 11 kişi yapacak bir şey yok. Birileri mecburen soteye gidecek :)
Herzaman 11 oynamayacaklar ya. Arada yedek kalabilirler

Uğraştıkları falan yok, eldeki yedek santraforlarını çift haneye satarsalar, Belotti'yi alıp yedek yapacaklar.

Roma'nın direkt oynatacağı adam olsa elli kere alırlardı.

Milan Giroud ve Origi ile oynayıp bedava Belotti'yi almıyor, daha da dallandırırım da gerek yok.
Burda ama başka kriterlerde var. Örnek vermek gerekirse
Mertens PSV de bir sürü gol attiktan sonra Napoliye geldi. Napolide 2 sene benitez doğru düzgün oynatmadi sistemine çok uymadığı için. Sarri geldikten sonra Higuen juve ye transfer oldu. Onun yerine milik i aldılar ve Mertens yine düşünülmedi. Taki Milik lig başında çapraz bağları yırttı Sarri sahte 9 olarak Mertens i oynatmaya başlamasıyla Napolinin çehresi değişti. Lig 2. si Oldu, Mertens sanırım ya gol kralı yada dzeko arkasında 2. Oldu. Yani Sarri diye bir adam geldi Bir santrafor gitti yerine olan çapraz bağ yırttı anca Mertens şans buldu ve bugünkü seviyesine geldi. Ki yıl 2016-17 yani olgunluk cagindaydi Mertens.
Bu örnekten şunu anlıyorum bazı oyuncular bazı takımlarda gerçekten olmuyo tutmuyor ama başka takımda efsane olabiliyor. Yada bir teknik direktör bile olayı çok değiştirebiliyo.
Bunları Belotti yi çok istediğim için değil. Oyuncu düşünürken biraz bu kriterleride düşünmek lazım diye düşündüğüm için yazmak istedim

Renktasim aslında amacım bizim gençler yedek kalsın değil sanırım yanlış anlaşılmışım :)
Şunu demek istedim. Maçına göre biri yedek kalabilir sonradan oyuna girebiir yada 90 dakika ikiside oynar. Rotasyon taktik plan sakatlık bunlar sürekli olacak şeyler. Opsiyonel olarak büyük rahatlik hepsini yapabilirsin aslında bunu kastetmiştim yoksa tabikide yedek kalmasın ama rakibe göre birileri oynayıp birileri sonradan girebilir. Mertens, seferovic ve Toreira dahil olmak üzere. Ayrıca zaten ne yunus ne Kerem tüm maçlarda olamayacak. Kart sakatlık rotasyon bir dünya şey var. Demek istediğim buydu aslında

Mumin bir topcuya ihtiyacımız vardı zaten Gel mümin kardesim

fm profili baya sağlam görünüyor

1660399989489.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt