Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
05444BD8-E663-4941-AA70-B62019A41FB7.webp

:asd:

Luyindama için en iyisini istiyorum harbiden. Herife git arabistanda oyna dedik kalktı gitti, çok sevildiği bir kulüpten geldi, şanssızlık ve sakatlıklar gördü.

Kulüp bana kalk git arabistana kiraladık seni deseydi hayatta gitmezdim mesela. Pafta kalırdım yine gitmezdim

Belki üst duzey bir yere gidemez ama bizim orta sıra takımlarında üst duzey top oynayacak bir kardeşimiz.

Umarım kendisi icin en iyisi olur

Yok müdür yanlışın var. Opsiyonu bu yönetim kullandı. Hatta son gün son saniyelerde kullandılar
Hayır renktaş. Önceki yönetim Aralık ayında kullandı. Hatta Mostafa ile sözleşme imzalarken foto falan verdi. Bu yönetim parayı yatırdı. Futbolcu taksiti gibi düşünebilirsin. Yatırmasaydık FIFA'dan ceza alırdık.

Hayır renktaş. Önceki yönetim Aralık ayında kullandı. Hatta Mostafa ile sözleşme imzalarken foto falan verdi. Bu yönetim parayı yatırdı. Futbolcu taksiti gibi düşünebilirsin. Yatırmasaydık FIFA'dan ceza alırdık.
Doğrudur o zaman bu yönetimin onda da hatası yok. Daha da gözüme girdiler 😆

Bu sene ara transfer dönemi, zamansız Dünya kupası sebebi ile enterasan geçebilir .

Git al simeoneyi once bu takimin bi takim savunmasini duzeltsin

Sonra yavas yavas yapilanmaya gir

Koca manunun hucum hattinda fernandes harici bir tane teknik adam yok hepsi sprinter bunlarin

Yani sunu bile dusunemiyorlar
Lisandro martineze ne demeli. Gerizekalıca bir transfer, ben böyle saçma sapan yönetşlen bi kulüp görmedim

Luyi, omar, cica gideceğine göre 11 yabancımız var. Yani 3 transfer daha olacak kesinlikle.

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yedekte stoper olmaması sıkıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt