- 17 Ağustos 2009
- 44.151
- 33.254
- 3.448
Ligin ilk maçına stoperler olmadan çıktılar ve kaybettiler. Sövüyorlar kendisine Sevilla forumlarında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sc yapman yeterherkese sorabilirsin
soyismini yıldırım yapacagız
Yok müdür yanlışın var. Opsiyonu bu yönetim kullandı. Hatta son gün son saniyelerde kullandılarBu yönetim yapmadı ki burak elmas'ın işi. Fatih terim almayın demesine rağmen bonservisini aldılar.
Hayır renktaş. Önceki yönetim Aralık ayında kullandı. Hatta Mostafa ile sözleşme imzalarken foto falan verdi. Bu yönetim parayı yatırdı. Futbolcu taksiti gibi düşünebilirsin. Yatırmasaydık FIFA'dan ceza alırdık.Yok müdür yanlışın var. Opsiyonu bu yönetim kullandı. Hatta son gün son saniyelerde kullandılar
Doğrudur o zaman bu yönetimin onda da hatası yok. Daha da gözüme girdilerHayır renktaş. Önceki yönetim Aralık ayında kullandı. Hatta Mostafa ile sözleşme imzalarken foto falan verdi. Bu yönetim parayı yatırdı. Futbolcu taksiti gibi düşünebilirsin. Yatırmasaydık FIFA'dan ceza alırdık.
Sana şükürler olsun Ya Rabbelalemin sonunda berkansız ve taylansız bir kadro izliyoruz.Çok şükür buarada boey antalya maçının 2. yarısında gayet iyi idi
Olmadığımız masa yok yanizaten kalkmasaydi o masayi ters cevirip oturtacaktik .... keli
Zorunlu opsiyon vardı renktaşBu yönetimin bugüne kadar yaptığı en büyük hata bu sığırın opsiyonunu hazır alıcısı yokken kullanmak oldu. Elimizde patladı maalesef
zorunlu degildi diye hatırlıyorumZorunlu opsiyon vardı renktaş
Yani sağolsun Terim ve Elmas işi bitirmişti
Bu yönetimde mecbur parayı ödedi
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lisandro martineze ne demeli. Gerizekalıca bir transfer, ben böyle saçma sapan yönetşlen bi kulüp görmedimGit al simeoneyi once bu takimin bi takim savunmasini duzeltsin
Sonra yavas yavas yapilanmaya gir
Koca manunun hucum hattinda fernandes harici bir tane teknik adam yok hepsi sprinter bunlarin
Yani sunu bile dusunemiyorlar
Zorunludan kastım bir önceki yönetim parayı temmuz başında ödemek üzere geçtiğimiz senenin Aralık ayında imzayı atmışlarzorunlu degildi diye hatırlıyorum
Luyi, omar, cica gideceğine göre 11 yabancımız var. Yani 3 transfer daha olacak kesinlikle.
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamam 11 yabancı ile kalacağız, Türk kadromuz çok iyi haklısın
kaynak?Luyi, omar, cica gideceğine göre 11 yabancımız var. Yani 3 transfer daha olacak kesinlikle.
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi