Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fred-Eriksen-Bruno orta sahası ve üstüne Rashford-Sancho kanatlarıyla sahaya çıkmak nedir abi? Üstelik önde Ronaldo var bir de... Yarım saatte 4'lük olursun öyle işte... Tamam iki sınırlı DMC koyunca oyun kuramıyorsun falan anladık da... Fred mi kapatacak bütün orta alanı tek başına top rakibe geçince? Geçişi nasıl savunucan? Kim pres yapacak?

Yemin ederim amatör hoca yapmaz ya. 1 DMC, 2 tane net 10 numara, 2 sprinter/driblingçi forvet kanat, bir de pres yapmayacak santrafor... 6 yemeye çıkmış adeta...

Bu arada Brentford'da Halil'i kadroya almamışlar bu hafta...

Fred-Eriksen-Bruno orta sahası ve üstüne Rashford-Sancho kanatlarıyla sahaya çıkmak nedir abi? Üstelik önde Ronaldo var bir de... Yarım saatte 4'lük olursun öyle işte... Tamam iki sınırlı DMC koyunca oyun kuramıyorsun falan anladık da... Fred mi kapatacak bütün orta alanı tek başına top rakibe geçince? Geçişi nasıl savunucan? Kim pres yapacak?

Yemin ederim amatör hoca yapmaz ya. 1 DMC, 2 tane net 10 numara, 2 sprinter/driblingçi forvet kanat, bir de pres yapmayacak santrafor... 6 yemeye çıkmış adeta...

Bu arada Brentford'da Halil'i kadroya almamışlar bu hafta...
V. Haydar Geven mi

☆☆☆☆

yavaştan maç konusuna geçelim

Ben müsait bir zemin oluşursa bir adet sol bek isterdim

Pva'yı beğenmiyorum açıkçası

torreira net olur
mico bekledigimden iyi cikti
oliveira'nin 4 yillik kontrati sorun cikarir ama statik oynamiyor, aslinda onu da begendim ben
orta sahalar iyi ama ön taraf pert.
seferoglu ve gomis 45 dakikayi zor cikaracak halde. mertens 15 dk anca su haliyle
kerem iyi degil
yunus bir seyler yapmaya calisiyor ama ads takiminda oynadigi gibi oynatilmali
dubois sakatliktan bir an önce dönemli
pva gecen mac iyidi, bugün olaganüstü kötüydü
musleraya top gelmedi
stoperler güven vermiyor suan icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt