Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sergen kafadan rahatsiz. Once kendi diyor Terim gelsin okan gitsin, simdi diyorki Taraftar simdiden Terim diye basladiysa....

Komedi gibi herif.

Yokmu alt yapida hoca, TRANSFER nobetinde Sergen onu ovsun.
varsa sen öv de görelim.sosyal medyada terim için yanıp tutusan bi kitle var.ben ondan bahsediyorum.okan saçmaladıkça yüklenecekler.benim terimi istemem önemli değil,taraftarda çoğunluk ne isterse o olur genelde.tehlikeyi sez mehmetcim iyi forumlar

belotti-mertens
orsiç sergio torreira yunus
müldür olsen nelson dubois
okan

2 senedir ORSİÇ i yazıyoruz getiremedik şu herifi yine şov yaparak başlamış sezona
1660434678848.webp

Ekli dosyalar

• 1660434587169.webp
    1660434587169.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 51
varsa sen öv de görelim.sosyal medyada terim için yanıp tutusan bi kitle var.ben ondan bahsediyorum.okan saçmaladıkça yüklenecekler.benim terimi istemem önemli değil,taraftarda çoğunluk ne isterse o olur genelde.tehlikeyi sez mehmetcim iyi forumlar
.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Vargas galiba Okan hocanın hiç düşünmediği bir oyuncu. Öyleyse bence çok saçma.

Sosyal medyada rakipler iyi toschack gecmis

Bende olsam bende gecerdim

Tam gecilmelik bir skor ve oyun

Dosta korku dusmana komedi verdik

Rezillikdi bugun sahada olanlar ya

Arenada giresuna pozisyon bulamadik

Ben baskan olsam hocayi bugun kovardim
Yuh yani yuhhh

Kim gelir bilmiyorum ama Allah icin topu ayagindan acmasin, topu ilk anda kontrol etsin, mal mal pas vermesin.
Bugünkü mac ise istisna diye dusunmek istiyorum cunku Mertens, Sergio ve Torreira da yapti. Seyirciyle heyecanlandilar diye dusunmek istiyorum yoksa fıttıracagim

Forumda terim terim diye zirvaliyorsun sonra cikip sosyal medyada soyle boyle diyorsun. Ne yanar doner adamsin sen?
ben en basından beri terim dedim.okanı da gelsin diye desteklemedim hiç bi şekilde.terimin tecrubesinden mütevellit şampiyonluk yasatma ihtimali yüksek,kapısına gidersen.bunu vurguladık defalarca.mevzuyu iyi takipleyip idrak ettiğinde,tekrar konusuruz.iyi forumlar canım

Sezon başı olur böyle şeyler zaten zor geçeceğini tahmin ediyordum geç gelen transferler ve sıfırdan bir takım kuruldu mutlaka bunların ceremesi olacaktır eksikleri erkenden tamamlamak lazım oyun kurucu bir oyuncu şart Mertensi rahatlatma açısından bir kanat oyuncusu şart iki stoper de şart

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

iyi geceler arkadaşlar.yol uzun.kızgınlıkla,şu covid belasıyla ugrasırken çok sallayabiyoruz takıma. herkesi selamlıyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sezon başı olur böyle şeyler zaten zor geçeceğini tahmin ediyordum geç gelen transferler ve sıfırdan bir takım kuruldu mutlaka bunların ceremesi olacaktır eksikleri erkenden tamamlamak lazım oyun kurucu bir oyuncu şart Mertensi rahatlatma açısından bir kanat oyuncusu şart iki stoper de şart

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Trabzon deplasmanı tam takım halinde görmek lazım çıkar çatır çatır oynarız bu sefer Giresun maçının esamesi okunmaz.

Geçiş oyunu dışında zorlanan profilde oyuncular ağırlıkta olmamalı şampiyonluk için.

PVA, Kerem, Abdulkerim, Boey ve Akbaba bu oyun dışında çok çözüm getiremiyor.

Tekte pası çıkarman lazım bazen. Ya da kısa mesafede 3-4 pas üst üste. Geniş alan olmayınca 5 futbolcun oyunda yok gibi.

Ligde 12-13 takım topu bize verecek zaten. Ben topla oynamayı %63 görünce anladım kaybedeceğimizi bu kadro ile.

Şampiyonluk getirecek set ve fiş çekecek geçiş oyunu dengesi için:

1.Dubois formda dönüp iyileşmeli.
2. Abdulkerim yerine Nelsson ile uyumlu bir güçlü ve pasör stoper gelmeli.
3. Torreira-Oliveira ikilisi form tutmalı ve oyun alışkanlığını arttırmalıZ
4. Mertens fiziken hazırlanıp bu dengede her ikisini yapabilen kişi olarak öne çıkmalı
5. Gomis-Sefer gibi ağır iki oyuncu aynı anda olmamalı.
6. Kerem set oyunu konusunda uyarılıp, bencilliğinden arınmıyorsa ederine satılıp yerine Feghouli tipi Dubois ile set oyunu kurabilecek bir kanat alınmalı.
7. Forvet’e eldekilerden daha net bitirici olup, top dağıtabilen biri alınmalı.

8. Okan hoca bugün ki gibi histerik değil heyecansız, rasyonel kararlar vermeli değişiklik yaparken. Bu atmosferi yönetmeyi öğrenemezse büyük takımda zorlanır. 10 bine oynamıyor burada çünkü.

Okan hoca bu maç genelinde tabii taraftarın stadı doldurmasıyla beraber panik yaptığı kaanatindeyim. Zamanla daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
birde reisler şunu merak ediyorum sonuçta profesyonel anlamda maç yapmadım. takımda fizik olarak ayakta kalan kişi boey gibi geldi bana (mitjö ve yunus hariç)
şunu sormak istiyorum kamp gören futbolcular fiziksel yükleme yoğun olduğu için zorlanıyor olabilirler mi?
(o zaman giresun spor ve antalya da öyle olması gerekmez mi)
takım daki futbolcular fiziksel olarak yükseldikçe biz boeyin fiziksel anlamda defolarını mı göreceğiz.
yoksa daha da iyi olduğunu mu göreceğiz.
eğer boey iyi olursa bu işte bir yanlışlık yokmudur sonuçta bu adam kampa katılmadı. inş. anlatabilmişimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt