Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
çizgiye inen fuleli kanat önerilerimizi yazalım
Cristiano Ronaldo.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çizgiye inen fuleli kanat önerilerimizi yazalım
varsa sen öv de görelim.sosyal medyada terim için yanıp tutusan bi kitle var.ben ondan bahsediyorum.okan saçmaladıkça yüklenecekler.benim terimi istemem önemli değil,taraftarda çoğunluk ne isterse o olur genelde.tehlikeyi sez mehmetcim iyi forumlarBu sergen kafadan rahatsiz. Once kendi diyor Terim gelsin okan gitsin, simdi diyorki Taraftar simdiden Terim diye basladiysa....
Komedi gibi herif.
Yokmu alt yapida hoca, TRANSFER nobetinde Sergen onu ovsun.
.varsa sen öv de görelim.sosyal medyada terim için yanıp tutusan bi kitle var.ben ondan bahsediyorum.okan saçmaladıkça yüklenecekler.benim terimi istemem önemli değil,taraftarda çoğunluk ne isterse o olur genelde.tehlikeyi sez mehmetcim iyi forumlar
Vargas + Evander bence de şart gibi gözüküyor.bütün yollar matias vargas'a çıkıyor
Vargas galiba Okan hocanın hiç düşünmediği bir oyuncu. Öyleyse bence çok saçma.
ben en basından beri terim dedim.okanı da gelsin diye desteklemedim hiç bi şekilde.terimin tecrubesinden mütevellit şampiyonluk yasatma ihtimali yüksek,kapısına gidersen.bunu vurguladık defalarca.mevzuyu iyi takipleyip idrak ettiğinde,tekrar konusuruz.iyi forumlar canımForumda terim terim diye zirvaliyorsun sonra cikip sosyal medyada soyle boyle diyorsun. Ne yanar doner adamsin sen?
Trabzon deplasmanı tam takım halinde görmek lazım çıkar çatır çatır oynarız bu sefer Giresun maçının esamesi okunmaz.Sezon başı olur böyle şeyler zaten zor geçeceğini tahmin ediyordum geç gelen transferler ve sıfırdan bir takım kuruldu mutlaka bunların ceremesi olacaktır eksikleri erkenden tamamlamak lazım oyun kurucu bir oyuncu şart Mertensi rahatlatma açısından bir kanat oyuncusu şart iki stoper de şart
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi