Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
ts bartrayı bitirmiş. bugun trye geliyormuş
Martin 27. Yagmurlu bir istanbul aksaminda sampiyonluklarini kutlarlar bu sefer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ts bartrayı bitirmiş. bugun trye geliyormuş
Rakiplarimizden iyi kadromuzun olmasından ziyade 11 kişi kapanan rakipleri açacak bir kadro yapımız yok sıkıntı orda. Yoksa geçen yılki marsilya gibi açık oynayan bir takım gelsin yine iyi oynayıp kazanabiliriz. Şampiyon olmak istiyorsak katı bir şekilde kapanan takımları açacak kadro yapısını kurmalıyızKadroya neye göre yetersiz diyoruz beyler? La ligada falan mı oynuyoruz? Karşımızdaki rakiplerin topçularını kaçınız kendi oyuncularımız yerine isterdiniz? Türk ligi için gayet iyi kadromuz var. Okan başarır yada başaramaz bunu göreceğiz. Destek zamanı.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Özel yetenek lazım talisca gibi.Yada çok iyi bir set oyunu,oda bu kadro ile zor gibi.Rakiplarimizden iyi kadromuzun olmasından ziyade 11 kişi kapanan rakipleri açacak bir kadro yapımız yok sıkıntı orda. Yoksa geçen yılki marsilya gibi açık oynayan bir takım gelsin yine iyi oynayıp kazanabiliriz. Şampiyon olmak istiyorsak katı bir şekilde kapanan takımları açacak kadro yapısını kurmalıyız
Ya banane bjkden fbden Allah allah neyse bir şey demiyorum umarım kendını düzeltir keremhee vururlar bu bjk fb yalamaları senin topçunu kötüler senin gibi taraftarda alkış tutar bunlara.
Evander veya daha iyisi lazımRakiplarimizden iyi kadromuzun olmasından ziyade 11 kişi kapanan rakipleri açacak bir kadro yapımız yok sıkıntı orda. Yoksa geçen yılki marsilya gibi açık oynayan bir takım gelsin yine iyi oynayıp kazanabiliriz. Şampiyon olmak istiyorsak katı bir şekilde kapanan takımları açacak kadro yapısını kurmalıyız
Kerem akbaba yunus pva ile set oyunu olmuyor işte. Dubois buna uygun mesela, 10 numara eksikliği var zaten. Yunus ve kerem aynı anda olmaz bunlardan birinin yerine kolay top kaybetmeyen adam geçme yeteneği olan biri lazımÖzel yetenek lazım talisca gibi.Yada çok iyi bir set oyunu,oda bu kadro ile zor gibi.
21 yasinda, kanat oyuncusu
Bunu 2 Aydır yazıyoruz kreatıf orta saha lazım kapanan takımın arkasına top atacak adam.Dünkü maçta stoper veya santrafor sorunu görülmüş, şaşırmadım futboldan anlanmayan bir ortamda.
Temel sorun yaratıcı ofansif orta saha idi, oyunu yine kimse yönlendirmedi, Sergio yapıyordu onu da çıkardık.
Orta yapılmıyor denilmiş, içeri top şişirme olayı eskilerde kaldı, orta devri biteli çok oldu, orada da sıkıntı sıfıra inip top çevirme denemeleri olabilir.
Maç Abdülkerimle hocaya yazar o da birinin hatası diğerinin değişiklikleri yüzünden.
Transferleri kendisi istiyor renktaş hocanın heralde vardır bir planı diye düşünüyorum. Oturtacaktır bir sistem yada eksik parçayıda alın diyecektir. Temel sorun bu zaten her rakibe aynı oyunu oynayamayız alternatif planıda kurmalı büyük takım hocası. InşAllah iyiye gideceğiz.Rakiplarimizden iyi kadromuzun olmasından ziyade 11 kişi kapanan rakipleri açacak bir kadro yapımız yok sıkıntı orda. Yoksa geçen yılki marsilya gibi açık oynayan bir takım gelsin yine iyi oynayıp kazanabiliriz. Şampiyon olmak istiyorsak katı bir şekilde kapanan takımları açacak kadro yapısını kurmalıyız
Yav ne alakası var? Oyun hiç mi kilitlenmeyecek? Veya hocan hiç mi taktiksel hata yapmayacak? Biz de yeri geldiğinde sazı eline alacak 10 no sıkıntısı var Sneijderden beri.Allah aşkına karşında kim var? Hayrullah mayrullah oynuyo ya
Boey defansif olarak gayet iyi. Ofansta orta açma sıkıntısı var ama ilk zamanlar güzel paslar veriyordu. Sağ tarafta çokta sıkıntı yok aslında dubois var zaten. Ama solda sıkıntı var. Keremin kilit açma rolünde eksiklikleri ve Anhold un orta acamama sıkıntısı iyi değil. Birde üstüne Abdülkerim sorun bilmiyorum yeterli mi değil mi ama arkaya top kaçırmasi iyi değil. Dünkü hatasını çok önemsemedim açıkçası. Seferovic yine emin olamadığım nokta. Bunları cozmemiz lazım. Genel olarak zaten herkes bunlari sorun ediyor. Yani sonuç olarak oyuncuları kotulemekten ziyade sağlam biseyler olsun istiyoruz.ben dünkü maç ile ilgili konuşuyorum. Murat'a da aynısını yazdım. Transfer lazım ama dünkü maç transfer olmaması ile alakalı değil. 2 ay civarı kamp görmemil Boey, rakibin gol atan adamına üstünlük kurdu maç boyunca.