Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadroya neye göre yetersiz diyoruz beyler? La ligada falan mı oynuyoruz? Karşımızdaki rakiplerin topçularını kaçınız kendi oyuncularımız yerine isterdiniz? Türk ligi için gayet iyi kadromuz var. Okan başarır yada başaramaz bunu göreceğiz. Destek zamanı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Rakiplarimizden iyi kadromuzun olmasından ziyade 11 kişi kapanan rakipleri açacak bir kadro yapımız yok sıkıntı orda. Yoksa geçen yılki marsilya gibi açık oynayan bir takım gelsin yine iyi oynayıp kazanabiliriz. Şampiyon olmak istiyorsak katı bir şekilde kapanan takımları açacak kadro yapısını kurmalıyız

Rakiplarimizden iyi kadromuzun olmasından ziyade 11 kişi kapanan rakipleri açacak bir kadro yapımız yok sıkıntı orda. Yoksa geçen yılki marsilya gibi açık oynayan bir takım gelsin yine iyi oynayıp kazanabiliriz. Şampiyon olmak istiyorsak katı bir şekilde kapanan takımları açacak kadro yapısını kurmalıyız
Özel yetenek lazım talisca gibi.Yada çok iyi bir set oyunu,oda bu kadro ile zor gibi.

Yunus'u ve Kerem'i doğru kullanacak kanat organizasyonunu yaratamazsak dünki maç gibi çok maç oynarız.
Yunus'un yine dar alan becerisi var ama ikisi de temelde alan bulduklarında etkili olan oyuncular.
Biz nedense bu adamları -Antalya maçı dahil- playmaker olarak kullandık ve kayboldular.
Kenarda 2 tane uçurtma diye tabir edilen oyuncun varsa bu adamları defansın arkasına sarktıracak organizasyonları yaratmak lazım.
Dün benim adıma gördüğüm en büyük problem buydu. O kötü, bu kötü mevzusundan ziyade biz hiçbir şekilde kanatları kullanamadık.
Sadece Olivera topu aldığında basıp gidiyordu. Onu da hoca çıkartınca tam kitlendik.

Keremi onyekuru gibi savunma arkasi kosu atmasi disinda kullanmazsak yarardan cok zarar verir. Kararlari mararlari rezalet cok top eziyor

Evander veya daha iyisi lazım

Dünkü maçta stoper veya santrafor sorunu görülmüş, şaşırmadım futboldan anlanmayan bir ortamda.

Temel sorun yaratıcı ofansif orta saha idi, oyunu yine kimse yönlendirmedi, Sergio yapıyordu onu da çıkardık.

Orta yapılmıyor denilmiş, içeri top şişirme olayı eskilerde kaldı, orta devri biteli çok oldu, orada da sıkıntı sıfıra inip top çevirme denemeleri olabilir.

Maç Abdülkerimle hocaya yazar o da birinin hatası diğerinin değişiklikleri yüzünden.

Hatirlarsaniz terim döneminde her transfer arasi oyuncular gelir ama oyunumuz duzelmezi di, hata kimdeydi? Her gelen oyuncularda mi yoksa bu takimi oynatamayan terimde mi?

Simdi ayni sorunu okan ile yasayabiliriz. Belliki kamp dönemi iyi calisilmamis ,set oyunu hic asilanmamis takima, dün 150 top kayibi yapmisik rezalet ötesi bir durum, buda gösteriyorki takim oyunu yok , herkes birsey deniyor yapamayinca topu kaybediyor.

Evet bu takima daha bir kac oyuncu sart ama daha önemlisi iyi bir yabanci hoca gerekli , yoksa üc asaga bes yukari ancak bu futbolu oynamaya devam ederiz. Buda sampiyonluga yetmez.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Özel yetenek lazım talisca gibi.Yada çok iyi bir set oyunu,oda bu kadro ile zor gibi.
Kerem akbaba yunus pva ile set oyunu olmuyor işte. Dubois buna uygun mesela, 10 numara eksikliği var zaten. Yunus ve kerem aynı anda olmaz bunlardan birinin yerine kolay top kaybetmeyen adam geçme yeteneği olan biri lazım

Dünkü maçta stoper veya santrafor sorunu görülmüş, şaşırmadım futboldan anlanmayan bir ortamda.

Temel sorun yaratıcı ofansif orta saha idi, oyunu yine kimse yönlendirmedi, Sergio yapıyordu onu da çıkardık.

Orta yapılmıyor denilmiş, içeri top şişirme olayı eskilerde kaldı, orta devri biteli çok oldu, orada da sıkıntı sıfıra inip top çevirme denemeleri olabilir.

Maç Abdülkerimle hocaya yazar o da birinin hatası diğerinin değişiklikleri yüzünden.
Bunu 2 Aydır yazıyoruz kreatıf orta saha lazım kapanan takımın arkasına top atacak adam.

Transferleri kendisi istiyor renktaş hocanın heralde vardır bir planı diye düşünüyorum. Oturtacaktır bir sistem yada eksik parçayıda alın diyecektir. Temel sorun bu zaten her rakibe aynı oyunu oynayamayız alternatif planıda kurmalı büyük takım hocası. InşAllah iyiye gideceğiz.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Nelsson'u 15 civarına gönderip o parayla Olsen,Kaan Ayhan,Evander ve forvet hamlelerini yapabilirsek iyi bir kadromuz olur gibi.

Son düzenleme:
ben dünkü maç ile ilgili konuşuyorum. Murat'a da aynısını yazdım. Transfer lazım ama dünkü maç transfer olmaması ile alakalı değil. 2 ay civarı kamp görmemil Boey, rakibin gol atan adamına üstünlük kurdu maç boyunca.
Boey defansif olarak gayet iyi. Ofansta orta açma sıkıntısı var ama ilk zamanlar güzel paslar veriyordu. Sağ tarafta çokta sıkıntı yok aslında dubois var zaten. Ama solda sıkıntı var. Keremin kilit açma rolünde eksiklikleri ve Anhold un orta acamama sıkıntısı iyi değil. Birde üstüne Abdülkerim sorun bilmiyorum yeterli mi değil mi ama arkaya top kaçırmasi iyi değil. Dünkü hatasını çok önemsemedim açıkçası. Seferovic yine emin olamadığım nokta. Bunları cozmemiz lazım. Genel olarak zaten herkes bunlari sorun ediyor. Yani sonuç olarak oyuncuları kotulemekten ziyade sağlam biseyler olsun istiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt