Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forum iyiden iyiye bozdu kendini geçen seneki yaşanan kötü seylerden mi nedir bilemiyorum ama ruh sağlığı futbol anlamında iyice bozuldu milletin bir süre dışardan okumak daha iyi olacak ban yememek adına herkese hayırlı akşamlar dilerim.

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk , Giresunspor'a mağlubiyet sonrası düzenlediği basın toplantısında , Türkler için uzun soluklu ama İstanbul takımı için sadece bir hayal olan Andrea Belotti hakkında şunları söyledi: " Belotti bizim hedefimiz, ama kolay değil çünkü İtalya'da kalmak istiyor. Bu nedenle ilerleme yok ” dedi. Son günlerde size anlattıklarımızın teyidi :

Andrea Belotti Roma'yı seçti ve Bologna'nın Eldor Shomurodov için Giallorossi ile bir anlaşma bulmasını bekliyor.. Türkiye pisti (Gallo masasındaki tek teklif değil) ancak Belotti, Roma'yı daha fazla beklememeye karar verdiğinde açılabilecek bir hipotez, ancak şu anda önceliği Giallorossi.

Belotti, all. Galatasaray: "È un nostro obiettivo. Ma vuole rimanere in Italia"

@Hasan Çam pazartesi veya salıya kadar olmazsa son dk haberi sana kaldı;D

Hay Allahım yaa

Arkadaş garip garip yorumlar yapmayın şurada

Diyoruz ki rakiplerimizin oynadığı maçlarda milimlik ele çarpmayı yarım saat inceleyip penaltı veren VAR hakemlerini görüyoruz

Ama aynı adamlar bizim maçta kola cips takılıyorlar

Mesela dünkü maçı rakiplerden biri oynasa ve kötü oynarken şu pozisyonlara penaltı çalınsa ne olacaktı

Giresun galibiyet mi alacaktı

Bu duruma camia olarak bir tepki gösterelim hatta gerekirse ortalığı ayağa kaldıralım diyoruz

Ve bu bağlamda Teknik direktörümüz çıkıp dile getiriyor bu sıkıntıyı

Bazı arkadaşlar da gelmiş diyor ki Okan hakemin arkasına sığınmasın

Hadi ya akıllı çocuk seni

Bir sen görüyorsun zaten büyük oyunu

Ya sabır

Söyleyeceklerim bu kadar

oyuncularda hiç itiraz falan etmiyor he dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama 0 tepki. düşen düştüğüyle kalıyor

Bu forum iyiden iyiye bozdu kendini geçen seneki yaşanan kötü seylerden mi nedir bilemiyorum ama ruh sağlığı futbol anlamında iyice bozuldu milletin bir süre dışardan okumak daha iyi olacak ban yememek adına herkese hayırlı akşamlar dilerim.

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Forumun yıllardır ruh hastaları ile dolu olduğunu ve bunun artması yönünde ki temennilerimizi her daim dile getirmekteyim.

Torrentball özlendi.
:D
cennet-mahallesi-yunus-1.webp

Muslera-Dubois-Nelsson-Abdülkerim :red:-Pva-Torreira-Midstjö-Oliveira-Kerem-Yunus-Belotti

Şu ilk 11 ile yola devam edilmelidir.

Yönetim resmen transferi kafasında bitirmis gibi takiliyor.

Eğer fırsat transferi beklemiyorlarsa işimiz iş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt