- 1 Ağustos 2014
- 63.813
- 74.999
- 4.338
wowu hakkettin
metecanın bu twitinden gormustum
Sonda müzik ağır çekime geçiyor ya
Gümledim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wowu hakkettin
metecanın bu twitinden gormustum

loko-kerem golünden sonra bunu 2.sıraya yazarım. 3.de pva rize
metecanın twitinde denk gelip attım torrent linci yemek istemiyorum![]()
derin bir yalnızlık hissettimbir araba gol yediğimiz maçların görüntülerini paylaşmayalım![]()

Hay Allahım yaa
Arkadaş garip garip yorumlar yapmayın şurada
Diyoruz ki rakiplerimizin oynadığı maçlarda milimlik ele çarpmayı yarım saat inceleyip penaltı veren VAR hakemlerini görüyoruz
Ama aynı adamlar bizim maçta kola cips takılıyorlar
Mesela dünkü maçı rakiplerden biri oynasa ve kötü oynarken şu pozisyonlara penaltı çalınsa ne olacaktı
Giresun galibiyet mi alacaktı
Bu duruma camia olarak bir tepki gösterelim hatta gerekirse ortalığı ayağa kaldıralım diyoruz
Ve bu bağlamda Teknik direktörümüz çıkıp dile getiriyor bu sıkıntıyı
Bazı arkadaşlar da gelmiş diyor ki Okan hakemin arkasına sığınmasın
Hadi ya akıllı çocuk seni
Bir sen görüyorsun zaten büyük oyunu
Ya sabır
Söyleyeceklerim bu kadar
Forumun yıllardır ruh hastaları ile dolu olduğunu ve bunun artması yönünde ki temennilerimizi her daim dile getirmekteyim.Bu forum iyiden iyiye bozdu kendini geçen seneki yaşanan kötü seylerden mi nedir bilemiyorum ama ruh sağlığı futbol anlamında iyice bozuldu milletin bir süre dışardan okumak daha iyi olacak ban yememek adına herkese hayırlı akşamlar dilerim.
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
normal olanın burda işi yok.katılıyorumForumun yıllardır ruh hastaları ile dolu olduğunu ve bunun artması yönünde ki temennilerimizi her daim dile getirmekteyim.
burada hepimiz ruh hastasıyız.Bu forum iyiden iyiye bozdu kendini geçen seneki yaşanan kötü seylerden mi nedir bilemiyorum ama ruh sağlığı futbol anlamında iyice bozuldu milletin bir süre dışardan okumak daha iyi olacak ban yememek adına herkese hayırlı akşamlar dilerim.
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
-Pva-Torreira-Midstjö-Oliveira-Kerem-Yunus-Belotti@Umut Şimşek benim bebeğimdir kanka. Arkasındayım onunEmrah D hemen begeniyi cakmis dost gorenen dusmanlardan
bana okanı zorla sevdirmeye calısıyolar abi.ben okanı sevsem ne olur..bi garip kulumburada hepimiz ruh hastasıyız.
normal olsak forumda ne işimiz var üstat
Biraz mizah.Normal olanımızla olmayanımız bi ayrılsın.