Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_20220814_193019.webp

Bu neyin kitabı başarısızlığın mı :D

Benim son dakika şansım genelde iyidir. Sonraki transfer nöbeti konusunu açmaya yetkim varmı bilmiyorum ama ben aciyim mi :) Tuhaf şeyler görebilirsiniz :asd:

bu sene haftada 1 maç yapıyoruz.o maçlarda oyuncuların kıçını bir zahmet kaldırsın biryerlerini yırtarak oynasın hele kerem yunus öncelikle.bir daha bu kadar rahat fikstürlü lig olmayacak.haftada 1 maça odaklanamıyor hazırlanamıyorsan herkes bıraksın gitsin.

Bence 10 numara tercihini sahte 9 olarak Mertens ile kullandık biz. Belkide böyle daha doğru zaman gösterecek ki Mertens formunda olursa öttürür bu ligde..
Mertens orda cok iyi is görürde sorun kerem ile yunus, onlari öyle besleyen bi adam lazim. Yoksa dünkü mactan görüyoruz ki degisen birsey yok gecen seneye göre.

Kadromuz gayet iyi her sorun transfer ile çözülmez. Okan hoca da çeki düzen verecek oyun anlayışına, zaten başarısız olursa fazla kredisi yok. Dursun Özbek kolay hoca harcayan bir başkan. Bu kadar yatırım ile fazla beklemez. Nelson, Luyindama, cicaldau işi fazla uzamadan çözülmeli. Ondan sonra 3-4 takviye yapılır.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dün akbaba sahada çay içmesine rağmen çıkıp gomis girince takım bozuldu. ilk yarı iyiydik yoksa. akbaba yerine toreirayı alsa hem kontralara karşı daha sağlam olurduk hem de olivera daha ofansif oynuyarak ceza sahası etrafında etkili olurdu. dünü unutmak suretiyle önümüze bakmakta fayda var.
Dünün özeti olmuş. Gomisi alarak ileriye hamle yapma şansıni yok etti. mertense yer kalmadi

4 tane atmış, yerli golcü kontenjanından ekibimize dahil edilebilir

Takımınıza sahip çıkın, bu günlük hezeyanlarla hoca da oyuncu da yönetim de gelmek istemez. Bu yönetim başarılı olamazsa sonunuz max Eşref olur o da taraftarı umursamaz.

Bu kadar tüketim meraklısı olmayın yarın o tüketecek şeyi de bulamayacaksınız.

Şu kurulan kadrodan başarı gelmezse çok büyük sıkıntılar yaşanır o yüzden destekleyin, sizin göreviniz desteklemek. Takım iyi futbol oynasın diye taraftarsanız burası Türkiye, burada bu sebeple takım tutulmaz. Dönemsel yükselişler dışında istikrarlı iyi oyun oynayan bir takım olmadı.

TS mi iyi oynuyor mesela ya da öncesinde TJK, Başak ya da biz mi çok iyidik, hayır.

Bence buradaki kırılımı kaybetmişsiniz, taraftarsanız destekleyeceksiniz, seyirciyseniz bu kadar takip etmenize zaten gerek yok, seyir zevki verecek bir ton takım var dünyada.
Seyircileri banlayalim taraftarlar bize kalsin ilk banlananlar Samet N Dostlari Ahmet K ve Mozt olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt