Edis Karayel
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2019
- 7.661
- 7.071
- 718
Bu neyin kitabı başarısızlığın mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

tudor bamba diengi kadroya almamış yolcu galiba
Mertens orda cok iyi is görürde sorun kerem ile yunus, onlari öyle besleyen bi adam lazim. Yoksa dünkü mactan görüyoruz ki degisen birsey yok gecen seneye göre.Bence 10 numara tercihini sahte 9 olarak Mertens ile kullandık biz. Belkide böyle daha doğru zaman gösterecek ki Mertens formunda olursa öttürür bu ligde..
bitiriciliği baya zayıf ama herif atletik yönden baya iyi. burda fark yaratırdı ama bize düşmez gibi üstatIstermisin Diengi rtas?
tüm Türkiye yorumlarıyla tanıdı bunu kanal açsa trendlere oynar her videonun altında var zatenBayern münih Macı özetinde bile var adam yaartık hiç bir şey Bayern münih için eskisi gibi olmayacak.
Beni niye düşman belledin kiEmrah D hemen begeniyi cakmis dost gorenen dusmanlardan
Emrah D icin dedim dostum biliyordum ama bana laf caktin oda sana begeni caktiBeni niye düşman belledin ki
Dün ki verilemeyen penalti!
Dünün özeti olmuş. Gomisi alarak ileriye hamle yapma şansıni yok etti. mertense yer kalmadidün akbaba sahada çay içmesine rağmen çıkıp gomis girince takım bozuldu. ilk yarı iyiydik yoksa. akbaba yerine toreirayı alsa hem kontralara karşı daha sağlam olurduk hem de olivera daha ofansif oynuyarak ceza sahası etrafında etkili olurdu. dünü unutmak suretiyle önümüze bakmakta fayda var.
Seyircileri banlayalim taraftarlar bize kalsin ilk banlananlar Samet N Dostlari Ahmet K ve Mozt olsun.Takımınıza sahip çıkın, bu günlük hezeyanlarla hoca da oyuncu da yönetim de gelmek istemez. Bu yönetim başarılı olamazsa sonunuz max Eşref olur o da taraftarı umursamaz.
Bu kadar tüketim meraklısı olmayın yarın o tüketecek şeyi de bulamayacaksınız.
Şu kurulan kadrodan başarı gelmezse çok büyük sıkıntılar yaşanır o yüzden destekleyin, sizin göreviniz desteklemek. Takım iyi futbol oynasın diye taraftarsanız burası Türkiye, burada bu sebeple takım tutulmaz. Dönemsel yükselişler dışında istikrarlı iyi oyun oynayan bir takım olmadı.
TS mi iyi oynuyor mesela ya da öncesinde TJK, Başak ya da biz mi çok iyidik, hayır.
Bence buradaki kırılımı kaybetmişsiniz, taraftarsanız destekleyeceksiniz, seyirciyseniz bu kadar takip etmenize zaten gerek yok, seyir zevki verecek bir ton takım var dünyada.
Guzel bi haber degilNelson kalıyor![]()
Seyircileri banlayalim taraftarlar bize kalsin ilk banlananlar Samet N Dostlari Ahmet K ve Mozt olsun.