Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim en büyük hatamız Eren Elmalı transferini bir şekilde yapmalıydık onun da olmaması seçim tarihiyle alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum önceden yönetim belli olsaydı tahminim alırdık ama çok geç yönetim geldi ve elden kaçtı. Yabancı kuralında da inanılmaz elimizi güçlendirirdi.
Sezon başında çok yazdım bu çocuğu geçen senedende yazdım bangır bangır milli takım sol beki olucak bu adam

Sezon başında çok yazdım bu çocuğu geçen senedende yazdım bangır bangır milli takım sol beki olucak bu adam
Bazı yazılan şeyleri hatırlıyorum Saracchi'den farkı yok hücumcu bek deniyordu da PVA bunlardan da beter çıktı savunmayı geçtim orta açamıyor :asd:

Geçen sene Alex Moreno'yu biz niye almadık son dakika da gittik PVA'ya döndük kesin Babel'de bu işin parçasıdır yoksa Moreno geliyor haberleri çıkmıştı öyle uçuk rakamlar da istemiyorlardı.
herife kariyer sezonu yasayacak dedim,almadılar.kariyer sezonunu yasıyo şu an.morutan kariyer sezonu dedik,ilk maç 2 asist.muslera ve oliveirada mesela ruhsal ve manevi anlamda müthiş bi sezon geçirecek.seneye oliveirad kariyer sezonunu yaşayacak

Şu takıma raket gibi muz orta açan bek olduğu zaman ömürlük sözleşme yapılsın.

fb sıçmaya devam etsin de belki kaldırırlar şu üç yerli muhabbetini, pek zannetmesem de. sezon başlamış bitmiş umurlarında değil değiştirebiliyorlar kuralları. bjk de batırıyor zaten

Moreno icin bizden 8m istemislerdi galiba. Verseydik de gelir miydi emin degilim. Plden teklif geldi betis benim evim burdan gitmek istemiyorum diye reddetti herif
pva kötü oynadı diye yine solbek isimleri çıkıyoda bir beke bu kadar para verilmemeli alırsak genç ucuz alalım da diğer türlüsüne gerek yok

Evet Roma alamayacak sanki ha ne dersin? Yine de ismini vermesi hosuma gitmedi. Normalde olacak transferler soylenmez. Sanirim birileri de Roma olmazsa Nice'e gidecek yazmis dis basinda
abi iyi de belottiyi muhabir sormuş.okanda mecbur söylemiş.yabancı basın haberlerle kaynarken normal.zaten önceden listedeydi gibisine konusmus,sır vememiş pek.

nice işine gelince niceın yeni teklifi romadan yuksek,masadaki en iyi teklif hala bizden.tutto mercato denen kaynak Galatasarayın fiyatı müthiş yukselltigini ve bastırdıgını yazmıs.ve yine bu kaynaga göre nice daha sıcak bakıyo belotti.bence parayı veren düdüğü çalar.alfredo pedulla işlerin bizim için iyi gittiğini yazmıstı,o adam güvenilir.

ama nice an itibariyle bamba dieng ve cavaniyi almaya calısıyor.favre acıkladı.

Bu arada acilen sergioya bir yedek plan üretmemiz lazım olmadığı her maç sıkıntı çekme ihtimalimiz hiç az değil

Bence pvayı rotasyona sokucak adam lazım o kişi kazımcan değil maalesef hiç iyi sinyaller vermedi
Kazımcan 0-1'de girdikten sonra kendi düşüncem yapması gereken her şeyi yaptı maçın son 15 dakikası özellikle sağdakiler Kerem, Hamza, Boey ve Nelsson sürekli ayaklarında topu ezdiler solda Mertens, Kazımcan ekstra işler yaratmaya çalıştı o orta gol olsa belki şu an bundan sonra Kazımcan oynasın denecekti. PVA oynayacağına her türlü Kazımcan oynasın Eren Elmalı gibi sol bek için potansiyeli var hücumcu bir bek dar alanda daha iyi oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt