Ahmet Usta
Aslan Üye
- 30 Aralık 2020
- 8.237
- 5.098
- 673
Yeni dransferlerden en çok beğendiğin kim ahberdyanlış hamle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni dransferlerden en çok beğendiğin kim ahberdyanlış hamle
Kariyerli kanat ozellikli fvmiz uf mu olduNevzatın açıklamalara göre kanat forvet stopere net takviye tabi nelssonun gidiceğini varsayarsak ama ek olarak 3 tane u21 topçusu yani inş böyledir
Valla reis kastettiği topçu kim bilmiyom da lazım öyle biri yani zenci atletik bir kanat lazım bu takıma kesinlikle aynı zamanda pm bir kanatKariyerli kanat ozellikli fvmiz uf mu oldu
o isim bittiğinde söylyecem dedi nevzat.orda süreç varmış her kimseKariyerli kanat ozellikli fvmiz uf mu oldu
Ben Okan hocanın hatalı olduğunu bilsem de bu maçı oyunculara yazarım, Kerem Yunus bitikti, Sergio kötüydü, nelsson a.kerim uyumsuzdu, pva geldiğinden beri en kötü maçını oynadı, seferovic etkisiz kaldı, akbaba sanırım yedekti(!), Muslerayi kaleye çakmasak her maç puan kaybederiz vs vs...şampiyonluk yolunda fenerin 4 puan önüne geçip 2-0dan 2-2 biten basaksehir macı kadar üzmez dünkü maç ama kaliteli bi kadro kuruyosan,hocan da takımda hakkını verecek
bittiğinde kulüp söylüyor zaten ulan newzato isim bittiğinde söylyecem dedi nevzat.orda süreç varmış her kimse
Ben soylemiyorum yaw muhabirlerin hepsi 1 aydir ayni seyi soyluyorlardi simdi u21 falan mevzusu ciktiValla reis kastettiği topçu kim bilmiyom da lazım öyle biri yani zenci atletik bir kanat lazım bu takıma kesinlikle aynı zamanda pm bir kanat
Knat rotasyonumuz maalesef hiç iç açıcı gözükmüyor
oyuncu değişiklikleri macı verdi ve oyuna mudahale edememesi.Ben Okan hocanın hatalı olduğunu bilsem de bu maçı oyunculara yazarım, Kerem Yunus bitikti, Sergio kötüydü, nelsson a.kerim uyumsuzdu, pva geldiğinden beri en kötü maçını oynadı, seferovic etkisiz kaldı, akbaba sanırım yedekti(!), Muslerayi kaleye çakmasak her maç puan kaybederiz vs vs...
Biliyom nevzat diyodu ya sanmıyorum ana eklemeler gelmeden u21 topçusu gelmez cica luyi falan gitcek çünkü boşalıyo kontenjanBen soylemiyorum yaw muhabirlerin hepsi 1 aydir ayni seyi soyluyorlardi simdi u21 falan mevzusu cikti
Shamar iyi oyuncu her şeyden önce ürkütücü bir yapısı var çok güçlü kuvvetli genelde ayakiciyle bitirir pozisyonları prime Gomis kadar net bir golcü diyemem ama prime Gomis kadar yıpratıcı bir forvet mobil bir oyuncuNasıl oyuncu shamar, iş yapar mı
Aslında yanlış değişiklikler değildi Emre Akbaba'nın işlemediğini gördü 4-4-2'ye döndü de şunun hesabını yapmayı unuttu Boey ve PVA sabaha kadar orta açsa 1 tane isabetli orta açamazdıoyuncu değişiklikleri macı verdi ve oyuna mudahale edememesi.

Şu kolo muani'yi kaçırıp getirecektik buraya ah ahShamar iyi oyuncu her şeyden önce ürkütücü bir yapısı var çok güçlü kuvvetli genelde ayakiciyle bitirir pozisyonları prime Gomis kadar net bir golcü diyemem ama prime Gomis kadar yıpratıcı bir forvet mobil bir oyuncu
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
seferovic fizik olarak ayakta kalsa bu seferde iyi yaptı diyecektik.abdullah avcı balı lazım biraz bizeAslında yanlış değişiklikler değildi Emre Akbaba'nın işlemediğini gördü 4-4-2'ye döndü de şunu hesabını yapmayı unuttu Boey ve PVA sabaha kadar orta açsa 1 tane isabetli orta açamazdı![]()