Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoğun bir haftayı geride bırakırken tek umudum cumartesi keyifli bol pozisyonlu( bol gol beklemiyordum zaten) Galatasaray galibiyeti izlemekti. Şimdi çok daha yoğun bir haftaya giriyorum ve açıkçası hayal kırıklığı nedeniyle baya bir keyifsiz başlıyoruz hadi hayırlısı....

Arti 3 olayından olsun kanat da forvet de . Nelson kalir olsen gelir. Taylan cigaldau sekidika oğulcan omer gider.

Yoğun bir haftayı geride bırakırken tek umudum cumartesi keyifli bol pozisyonlu( bol gol beklemiyordum zaten) Galatasaray galibiyeti izlemekti. Şimdi çok daha yoğun bir haftaya giriyorum ve açıkçası hayal kırıklığı nedeniyle baya bir keyifsiz başlıyoruz hadi hayırlısı....
şampiyonluk yolunda fenerin 4 puan önüne geçip 2-0dan 2-2 biten basaksehir macı kadar üzmez dünkü maç ama kaliteli bi kadro kuruyosan,hocan da takımda hakkını verecek

Anlamadim son durumu
Hani buyuk isimler pesindeydiler. 2 3 flas transfer olabilirdi. Seferovicin onune birileri gelebilirdi falan. Simdi rotasyona u21e mi donduk. Gorustugumuz adamlara ne oldu iptal mi

Anlamadim son durumu
Hani buyuk isimler pesindeydiler. 2 3 flas transfer olabilirdi. Seferovicin onune birileri gelebilirdi falan. Simdi rotasyona u21e mi donduk. Gorustugumuz adamlara ne oldu iptal mi
Nevzatın açıklamalara göre kanat forvet stopere net takviye tabi nelssonun gidiceğini varsayarsak ama ek olarak 3 tane u21 topçusu yani inş böyledir

O sezon yani 98-99 sezonunda 4 erli 6 grup 24 takım vardı.. 6 grup birincisi ve en iyi 2 tane ikinci çıkıyordu değişik bir statüydu.Biz,juve ve rosenborg 8 er puanla bitirince üçlü averajdan juve 1 biz 2.olduk ve maalesef çıkamadık.. Son bilbao maçı hakikaten çok üzücüydü
Simdi baktim da Rosenberg macinda 69. dakikada 1 - 0 oluyor.
Sonra 89 ve 90'da 3 - 0
1 - 0 bitse galiba biz cikiyoruz.
Gercekten o sezonki gruba roman yazilir

Anlamadim son durumu
u 21 için ayrıca oyuncu bakma hakkına sahibiz.haluk bunu demeye calısmıstır.nevzata göre o 3 kaliteli hamle direkt 11e geliyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt