- 4 Ağustos 2009
- 90.318
- 71.274
- 5.188
Icardi adam gibi adamdır. Gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ceballos 10 numara çıkışlı bir oyuncu zaten Arsenal Odegaardi onun yerine almıştıabi cabellos 10 numara oynuyo mu
En yakın arkadaşını eşiyle aldatan varlık olsa olsa s.....siz olur.Icardi adam gibi adamdır. Gelsin.
10 milyona bırakıyodu madrid en sonCeballos 10 numara çıkışlı bir oyuncu zaten Arsenal Odegaardi onun yerine almıştı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nasıl oyuncu shamar, iş yapar mıGüzel senaryo da bu hikaye olmaz. Siyahi forvet olarak shamar nicholson uygun bir oyuncu olabilir
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
şampiyonluk yolunda fenerin 4 puan önüne geçip 2-0dan 2-2 biten basaksehir macı kadar üzmez dünkü maç ama kaliteli bi kadro kuruyosan,hocan da takımda hakkını verecekYoğun bir haftayı geride bırakırken tek umudum cumartesi keyifli bol pozisyonlu( bol gol beklemiyordum zaten) Galatasaray galibiyeti izlemekti. Şimdi çok daha yoğun bir haftaya giriyorum ve açıkçası hayal kırıklığı nedeniyle baya bir keyifsiz başlıyoruz hadi hayırlısı....
Hücreye soktukar bizi ahberd
Nevzatın açıklamalara göre kanat forvet stopere net takviye tabi nelssonun gidiceğini varsayarsak ama ek olarak 3 tane u21 topçusu yani inş böyledirAnlamadim son durumu
Hani buyuk isimler pesindeydiler. 2 3 flas transfer olabilirdi. Seferovicin onune birileri gelebilirdi falan. Simdi rotasyona u21e mi donduk. Gorustugumuz adamlara ne oldu iptal mi
Simdi baktim da Rosenberg macinda 69. dakikada 1 - 0 oluyor.O sezon yani 98-99 sezonunda 4 erli 6 grup 24 takım vardı.. 6 grup birincisi ve en iyi 2 tane ikinci çıkıyordu değişik bir statüydu.Biz,juve ve rosenborg 8 er puanla bitirince üçlü averajdan juve 1 biz 2.olduk ve maalesef çıkamadık.. Son bilbao maçı hakikaten çok üzücüydü
u 21 için ayrıca oyuncu bakma hakkına sahibiz.haluk bunu demeye calısmıstır.nevzata göre o 3 kaliteli hamle direkt 11e geliyoAnlamadim son durumu
Hani buyuk isimler pesindeydiler. 2 3 flas transfer olabilirdi. Seferovicin onune birileri gelebilirdi falan. Simdi rotasyona u21e mi donduk. Gorustugumuz adamlara ne oldu iptal mi