Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Direksiyonu bir anda u21 gencolarina kirmamizin arkasindaki sebepleri irdeleyelim derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha komik bir şey söyleyeyim Alanyaspor sabaha kadar topla oynasa gol atamazdı beşiktaş kendi elleriyle ikram etti maç boyunca Alanyaspor'un girdiği pozisyon sayısı 2 bile değildiroha lan bjk 2.yarı 39 isabetli pas yapabilmiş, bu maçı 90dk izleyenler çok şanslı. santradan sonra topa dokunabildiler herhalde sadece faskdhjfşksd

Reis bunların hepsini yapabilen 21 yaş altı topçular listesini yarın Emre Utkucan'a mail atmak için neyi bekliyorsun.Yazmayayım yazmayayım diyorum ama herkes 10 no derdine düşmüş ikinci forvet aldık hem de en iyilerinden aldık bize oyun kurucu kaliteli bir kanat oyuncusu ve 21 yaş altına girebilecek siyahi bir genç kanat oyuncusu lazım Seferovici de hem yedekleyecek hem de form durumuna göre yerine oynayabilecek kuvvetli ve hareketli bir santrafor lazım
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
vallaha hiç sanmıyorum,çok iyi bi sezon geçirir.seneye şampiyonalr liginde degeri anlasılır iyiceBence sene sonu tek tarafli sözlesme feshi olur
Evet, Rosenberg'u 3 - 0 yenip 3 - 0 da yenilmistik galibaŞimdiki format olsaydı 2 li averajla juve değil buz çıkıyordum 2 2 1 1
Alanya değişikliklerle toparlandı. İlk yarı yine top genelde Alanya'daydı. Erken gol ile Bjk rahat alan buldu. Nkodou o alanları iyi değerlendirdi.Daha komik bir şey söyleyeyim Alanyaspor sabaha kadar topla oynasa gol atamazdı beşiktaş kendi elleriyle ikram etti maç boyunca Alanyaspor'un girdiği pozisyon sayısı 2 bile değildir![]()
ondan mı karısı 3 kez görüştü bizle.herif cocuklarına Galatasaray forması alıyoHaluk Yürekli: "Icardi Türkiye'ye gelmek istemiyor."
Uzaktan seviyor olabilirondan mı karısı 3 kez görüştü bizle.herif cocuklarına Galatasaray forması alıyo
Evet, sonradan hatirladim sadece birincilerin ciktigini. Juve de ilk 5 macta berabere kalmistiSadece grup lideri cikiyodu ikinci olduk berabere kalsak yetiyodu
belotti gelsin zatenUzaktan seviyor olabilir
Haluk Yürekli: "Icardi Türkiye'ye gelmek istemiyor."
Omar+Nelss+Cica+Sekidika'dan çıkınca 12'ye düşüyor sayı. Bunların en azından 2'sinden (Omar+Sekidika) net çıkarız. Zorlayacı bir şey yok bu ikisi için.Ben bu harekattan eldeki yabancıları elden cikaramiyoruz mecburen +3 kullancaz anladim
Emre reisten yeni yıldız adayları çıkacağından hiç şüphem yok bana ihtiyaç yokReis bunların hepsini yapabilen 21 yaş altı topçular listesini yarın Emre Utkucan'a mail atmak için neyi bekliyorsun.