Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Direksiyonu bir anda u21 gencolarina kirmamizin arkasindaki sebepleri irdeleyelim derim

oha lan bjk 2.yarı 39 isabetli pas yapabilmiş, bu maçı 90dk izleyenler çok şanslı. santradan sonra topa dokunabildiler herhalde sadece faskdhjfşksd
Daha komik bir şey söyleyeyim Alanyaspor sabaha kadar topla oynasa gol atamazdı beşiktaş kendi elleriyle ikram etti maç boyunca Alanyaspor'un girdiği pozisyon sayısı 2 bile değildir :asd:

Yazmayayım yazmayayım diyorum ama herkes 10 no derdine düşmüş ikinci forvet aldık hem de en iyilerinden aldık bize oyun kurucu kaliteli bir kanat oyuncusu ve 21 yaş altına girebilecek siyahi bir genç kanat oyuncusu lazım Seferovici de hem yedekleyecek hem de form durumuna göre yerine oynayabilecek kuvvetli ve hareketli bir santrafor lazım

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis bunların hepsini yapabilen 21 yaş altı topçular listesini yarın Emre Utkucan'a mail atmak için neyi bekliyorsun.

gedsonun maç istatistikleri yok mu?önde topla gitmeye calısırken kaptırdıgı toplar falan?rekor kırdı sanırım.hamza akman torreira ve oliveira ile 3 maç arka arkaya oynasa neler olur acaba..baran aksakaya girmiyorum bile.öyle yetenek yok ülkede yok

Ben bu harekattan eldeki yabancıları elden cikaramiyoruz mecburen +3 kullancaz anladim

Daha komik bir şey söyleyeyim Alanyaspor sabaha kadar topla oynasa gol atamazdı beşiktaş kendi elleriyle ikram etti maç boyunca Alanyaspor'un girdiği pozisyon sayısı 2 bile değildir :asd:
Alanya değişikliklerle toparlandı. İlk yarı yine top genelde Alanya'daydı. Erken gol ile Bjk rahat alan buldu. Nkodou o alanları iyi değerlendirdi.

@Kolpa Oğuzhan Liboş basarili bir nobet oldu sahsini kutlarim. Nelsson meselesinde dik durduk olmasi gerektigi gibi. Belotti Roma isi ise yatma yolunda ilerlemekte. Bu gece Baron Nevzat'in yaktigi transfer atesi ise cok muhim...

Haluk Yürekli: "Icardi Türkiye'ye gelmek istemiyor."

Wanda yengeyi ikna etmek lazim, Icardi nin söz hakki yok

FB38D9F5-CF7B-4730-A75D-3D63587E9E7F.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt