Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocalarinin hatasi var dogrudur

valerian ismael iyi hoca ama bazen kriz anlarin da sacmaliyor

Yine de acikcasi bizim hocamiz olmasini isterdim saha kenarin da hirsli takimi atesleyebilen bir hoca isin teknik boyutunda da fena degil
10 kişi kalmışsın, rakip üzerine çökecek . Sen sahanın en iyisi Nkodou ve Ghezzal i oyundan alırsan , gol de atamazsın . Kapandığın icin de rakip seni ablukaya alır

Renktaslar benim anlamadığım şey bu Ultrasalan neye yarıyor? Kaç senendir bu hakemeler her maçta en ya bı penaltı vermiyor, karşı takımının faulerini görmüyor falan filan....artık bu duruma boyun eymişiz ve hakemi yenmemiz diyoruz...böyle bı dünya varmı? Bı burdan (Avrupa) birşey yapamıyoruz ama Ultrasalan ne zaman bı tffnin binasına basacak? Zamanında tek Fatih Terim kafa tutuyordu ama ona ceza üstüne ceza veriyorlardı...hele bı hakemin sayesinde hangi maçı biz aldık? Birisi bana söyleyebilir mi? Son Fatih Terim'in takımın başında oldu zaman bence kötü futbol oynamıyorduk... Acayip bir şansızlık vardı yada hakemler bizi yedi ama benim gözümde karşı takimi eziyorduk ama gol atamiyorduk.

Sizden bı isteyim var...lütfen biraz sabırlı olun ve hemen hocayi silmeyin... maalesef tr de sabır diye birşey yok...ve kendi oyuncularimiza küfür etmeyin...ha hepsinlen bende mutlu değilim ama böyle olmaz ki...sanki oyuncular social Media kullanmıyor...bu kadar olmaz! Kendinize gelin lütfen!

Bize açık kanat oyuncusu lazım ve ne kadar da sevsem artık yavaş yavaş Musleranin yerine yeni kaleci bulmak lazım...bence çok öne çıkıyor ve her maçta tehlike yaşıyoruz...artık ayrılma zamanı geldi....

U21leri yerli sayabilirler. Yoksa pekte mantigi yok yani ztn yabanci sayimiz dusuk.

saçma sapan bi yenilik yav. şu kuralda bile esneme yaparken yerli topçuların leş olduğunu kabul ediyorlar zaten sal gitsin yerlileri ya. 2-3 menajer doysun diye yapılana bak. yedek kulübesine getirsinler kuralı en az 5 yerli yedekte olacak diye bitti gitti.

Yazmayayım yazmayayım diyorum ama herkes 10 no derdine düşmüş ikinci forvet aldık hem de en iyilerinden aldık bize oyun kurucu kaliteli bir kanat oyuncusu ve 21 yaş altına girebilecek siyahi bir genç kanat oyuncusu lazım Seferovici de hem yedekleyecek hem de form durumuna göre yerine oynayabilecek kuvvetli ve hareketli bir santrafor lazım

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

muhtemelen bu 2 senenin sonunda iyki 4 yıllık sözleşme yapılmış.bu yaz gitse bile(2024 yazı) para kazandırır oliveira denilir

saçma sapan bi yenilik yav. şu kuralda bile esneme yaparken yerli topçuların leş olduğunu kabul ediyorlar zaten sal gitsin yerlileri ya. 2-3 menajer doysun diye yapılana bak. yedek kulübesine getirsinler kuralı en az 5 yerli yedekte olacak diye bitti gitti.
Hayir bir de yerli sayilsalar u21 kovalamamizi anlarim da suanki haliyle kovaliyorsak rotasyona topcu bakiyoruzdur o yuzden de beklentiyi dusurmek gerekir.

Belki bir duyum falan aldilar u21ler yerli sayilacak diye yoksa mantiksiz geldi bana bu hamle(takimin as oyunculara ihtiyaci varken)

adana şampiyon falan olamaz.
adanalısın belki o yuzden sempatin var bilemiyorum ama hic gercekci gorunmuyor adana şampiyonlugu.
Adanayla bir bağım yok Adana şampiyon olur da demedim. Genel bir değerlendirme yaptım. Ligin durumu 5-6 haftaya ancak belli olur. Kimler yarışta kalır kimler düşer az çok anlaşılır.

Hayir bir de yerli sayilsalar u21 kovalamamizi anlarim da suanki haliyle kovaliyorsak rotasyona topcu bakiyoruzdur o yuzden de beklentiyi dusurmek gerekir.

Belki bir duyum falan aldilar u21ler yerli sayilacak diye yoksa mantiksiz geldi bana bu hamle(takimin as oyunculara ihtiyaci varken)
U21 muhabbeti için kanat + forvet + stoper harici 3 tane de o şekilde transfer yapılır diye düşünüyorum. Doğrudan bu 3 noktaya u21 çekilmez. Haluk yanlış yorumluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt