Renktaslar benim anlamadığım şey bu Ultrasalan neye yarıyor? Kaç senendir bu hakemeler her maçta en ya bı penaltı vermiyor, karşı takımının faulerini görmüyor falan filan....artık bu duruma boyun eymişiz ve hakemi yenmemiz diyoruz...böyle bı dünya varmı? Bı burdan (Avrupa) birşey yapamıyoruz ama Ultrasalan ne zaman bı tffnin binasına basacak? Zamanında tek Fatih Terim kafa tutuyordu ama ona ceza üstüne ceza veriyorlardı...hele bı hakemin sayesinde hangi maçı biz aldık? Birisi bana söyleyebilir mi? Son Fatih Terim'in takımın başında oldu zaman bence kötü futbol oynamıyorduk... Acayip bir şansızlık vardı yada hakemler bizi yedi ama benim gözümde karşı takimi eziyorduk ama gol atamiyorduk.
Sizden bı isteyim var...lütfen biraz sabırlı olun ve hemen hocayi silmeyin... maalesef tr de sabır diye birşey yok...ve kendi oyuncularimiza küfür etmeyin...ha hepsinlen bende mutlu değilim ama böyle olmaz ki...sanki oyuncular social Media kullanmıyor...bu kadar olmaz! Kendinize gelin lütfen!
Bize açık kanat oyuncusu lazım ve ne kadar da sevsem artık yavaş yavaş Musleranin yerine yeni kaleci bulmak lazım...bence çok öne çıkıyor ve her maçta tehlike yaşıyoruz...artık ayrılma zamanı geldi....