Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sosyal.medyadaki terim sever ergenleri kaale almıyorum fakat fatih hocanın devri acilmamak üzere bitti bence,kendisi muhtemelen gelen teklifleri değerlendirir ama bundan sonrası tamamen rezil olmaya ve karizmayi cizdirmeye gider umarım bodrumlu fatih olarak hayatına devam eder ve kendiside uzulmez

ama yine de 3 gol yemezsin be kral yarım saatte, maçı izlemedim noldu bilmiyorum da alanya kendi sahasında böyle olmamalı yani. maçı valerien ismail vermiş gibi ikinci yarı yaptığı değişiklikler çok enteresan.

Hocalarinin hatasi var dogrudur

valerian ismael iyi hoca ama bazen kriz anlarin da sacmaliyor

Yine de acikcasi bizim hocamiz olmasini isterdim saha kenarin da hirsli takimi atesleyebilen bir hoca isin teknik boyutunda da fena degil

olivieranın nesiyle dalga gecildi?dün adam 3.dkda jeneriklik gol atıyodu.defansın önunde oynamasına ragmen muthiş toplar attı anholta.bu insanlar neden tuhaf

Oliveira'nın fizik gücü yetersiz olduğu net anlaşılıyor ama buna rağmen top ayağına yakışıyor biraz zamana ihtiyacı var form tutarsa bu lig de o mevki de daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

şu sınırı komple kaldırsınlar bari arkadaş ya. Türk oyuncu oynatma zorunlulugu nedir bari İtalyan falan yapın türk topçu mu var dünyada, kalksın şu vallahi 3 yerli bile koyamıyosun 1 yerli olsa sınır gene sorun anasını satayım o kadar kötüler ki. Türk oyuncu oynamak istiyorsa çalışsın, alsın formayı.

Trabzon 2 haftadır biraz ekstra kazanıyor. Hatay bu arada hazırlık maçlarında baya kötüydü. 3-4 hafta sonra hangi takım iyi hangi takım vasat net anlaşılır. Kasım'a kadar lig şekillenir. Kadro iyi ama Avcı olduğu sürece Trabzon son 8-9 hafta panik yapar ve puan kayıpları başlar klasik Avcı takımı.

Beşiktaş. Hala soru işareti. Nkodou ve Josef kilit adam. Bu ikisi oynamadığı sürece Beşiktaş çok puan kaybeder. Gedson formsuz ve isteksiz gibi. Aklı Bjk'de olmadığı her fotoğrafımızı beğenmesinden ve sahadaki performans düşüklüğü çok net belli.

Fb... Bunlara söyleyecek bir şey yok. 7-8 haftaya Jesus'u şutlarlar İsmail gelir. O toparlayana kadar bu geniş kadroyu lig biter zaten.

Hocalarinin hatasi var dogrudur

valerian ismael iyi hoca ama bazen kriz anlarin da sacmaliyor

Yine de acikcasi bizim hocamiz olmasini isterdim saha kenarin da hirsli takimi atesleyebilen bir hoca isin teknik boyutunda da fena degil

iyi mi kötü mü bilmiyorumda yakında kovulur muhtemelen

Bizim en büyük hatamız Eren Elmalı transferini bir şekilde yapmalıydık onun da olmaması seçim tarihiyle alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum önceden yönetim belli olsaydı tahminim alırdık ama çok geç yönetim geldi ve elden kaçtı. Yabancı kuralında da inanılmaz elimizi güçlendirirdi.

Oliveira'nın fizik gücü yetersiz olduğu net anlaşılıyor ama buna rağmen top ayağına yakışıyor biraz zamana ihtiyacı var form tutarsa bu lig de o mevki de daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
adamı ofansif 8 olarak oynatırsak şov yapar.biz solbeke yakın yerde oyun kurduruyoruz 2 maçtır.sonra okan burugu sevmiyosun diyolar

Trabzon 2 haftadır biraz ekstra kazanıyor. Hatay bu arada hazırlık maçlarında baya kötüydü. 3-4 hafta sonra hangi takım iyi hangi takım vasat net anlaşılır. Kasım'a kadar lig şekillenir. Kadro iyi ama Avcı olduğu sürece Trabzon son 8-9 hafta panik yapar ve puan kayıpları başlar klasik Avcı takımı.

Beşiktaş. Hala soru işareti. Nkodou ve Josef kilit adam. Bu ikisi oynamadığı sürece Beşiktaş çok puan kaybeder. Gedson formsuz ve isteksiz gibi. Aklı Bjk'de olmadığı her fotoğrafımızı beğenmesinden ve sahadaki performans düşüklüğü çok net belli.

Fb... Bunlara söyleyecek bir şey yok. 7-8 haftaya Jesus'u şutlarlar İsmail gelir. O toparlayana kadar bu geniş kadroyu lig biter zaten.
e o zaman adana mı şampiyon olur diyosun yani anlamadım.

Okan hocanın yerinde olsam scout ekibine bana yabancı değil tarayın hutun dünyayı avrupayi yerli gençler bulun derdim yerli kadrosunu güçlendirmedikten sonra bu iliskeden hep sakat çocuk doğacak kacaru yok

Ben anlamadım bana bi anlatırmısınız...

+3 kullanma olayı yabancıları gönderemedigimiz için mi?

+3 yabancı sahada olabiliyor mu peki şartları sağlarsa??

Toreira Midsö
Yunus Oliveira Mertens

Bi bu kadro ile izlemek lazım oliveira'yı. Yeteneğinden şüphe duyulması garip. Oyunu yavaşlatmaktan çok pas alışverişi sağlayacağı adam bulamıyor.

eren elmalının defansı çok zayıf.lubonidze ikinci yarı kaç kere tek basına kaldı orda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt