Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet, kanat ve stoper alternatifi yada performansa göre ilk11 almadan transfer sezonunu bitireceklerini sanmam. Yönetime güveniyorum sabır

Bu arada keremin şu tavırları egosu falan direk kulübeye çekilmeli ama yanancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyo mert müldğr hamlesi işte bu yüzden çok kritikti

Bamba Dieng'in profilinde yeniden başlatılan Lucien Favre şunları ekliyor: "O yer kaplayan bir oyuncu, hızlı gidiyor. Biliyorum, aldığımız tüm gençler gibi ve alabiliriz. .. iş var, çok iş var. Ama göreceğiz. Çözümler bulmalıyız."

Edinson Cavani ile ilgili olarak durum aynı değil. Manchester United'daki sonuçsuz macerasından sonra Uruguaylı forvet herhangi bir sözleşmeden muaf. Adı Güney Amerika'da çok konuşuldu ama eski PSG oyuncusu Avrupa'da son bir meydan okuma istiyor. Nice'in en güçlü rakibi Villarreal gibi görünüyor .

@Sami Karakoç belotti nice işi traş sanırım

şampiyonluk yolunda fenerin 4 puan önüne geçip 2-0dan 2-2 biten basaksehir macı kadar üzmez dünkü maç ama kaliteli bi kadro kuruyosan,hocan da takımda hakkını verecek
Ben Okan hocanın hatalı olduğunu bilsem de bu maçı oyunculara yazarım, Kerem Yunus bitikti, Sergio kötüydü, nelsson a.kerim uyumsuzdu, pva geldiğinden beri en kötü maçını oynadı, seferovic etkisiz kaldı, akbaba sanırım yedekti(!), Muslerayi kaleye çakmasak her maç puan kaybederiz vs vs...

Valla reis kastettiği topçu kim bilmiyom da lazım öyle biri yani zenci atletik bir kanat lazım bu takıma kesinlikle aynı zamanda pm bir kanat

Knat rotasyonumuz maalesef hiç iç açıcı gözükmüyor
Ben soylemiyorum yaw muhabirlerin hepsi 1 aydir ayni seyi soyluyorlardi simdi u21 falan mevzusu cikti

Ben Okan hocanın hatalı olduğunu bilsem de bu maçı oyunculara yazarım, Kerem Yunus bitikti, Sergio kötüydü, nelsson a.kerim uyumsuzdu, pva geldiğinden beri en kötü maçını oynadı, seferovic etkisiz kaldı, akbaba sanırım yedekti(!), Muslerayi kaleye çakmasak her maç puan kaybederiz vs vs...
oyuncu değişiklikleri macı verdi ve oyuna mudahale edememesi.

Shamarı izleyen var mı bize duvar olabilcek topla ilişkisi nispeten iyi stoperlerin kucağında gezmicek bi forvet lazım ihtiyaçlarımızı karşılar mı

Aslında yanlış değişiklikler değildi Emre Akbaba'nın işlemediğini gördü 4-4-2'ye döndü de şunu hesabını yapmayı unuttu Boey ve PVA sabaha kadar orta açsa 1 tane isabetli orta açamazdı :asd:
seferovic fizik olarak ayakta kalsa bu seferde iyi yaptı diyecektik.abdullah avcı balı lazım biraz bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt