Sorun Akbaba'nın kaplumbağalığı vs değil. Orada Mertens olur Sefer olur fark etmez. Geçen hafta attığımız golde Midsö yerine Kerem olsa Gomis'e atmaz kendisi vurur ve maçı 0-0 bitirirdik. Oyun anlayışı sadece kendisi olan birisi. Nerede pas verilir nerede şut atılır hiç bilmiyor.
Ayrıca Akbaba her ne kadar kötü de oynasa bu tarz pozisyonlarda ceza sahasında çok fazla etkili olduğunu ilk geldiği seneden beri + Alanya'da görüyoruz. Benzer bir açıdan son hazırlık maçında Seferovic'in pasıyla köşe bırakmıştı topu.
Gözlüklerimizi biraz artık Kerem'e çevirmeyi öğrenelim bu çocuğu Taylan gibi şımartıp kanat transferinden olmayalım. Kendisini takımın vazgeçilmezi ve yıldızı olarak görüyor. Bu işlere girince de antipatikliği artıyor ve performansı da inanılmaz düşüşte.
Tamam da taraftar olarak yapabileceğimiz çok şey yok bu konuda boşa gaza geliyoruz. Burada/twitterde kerem bencil yazınca bu çocuk AA bencilmişim kendime çeki düzen vereyim demeyecek.
Her futbolcuyu yeri geldiğinde dibine kadar gömüyoruz zaten.
Hele Twitter'da Instagram'da direkt her takım her oyuncusuna küfür ederek eleştirisel yorum yapıyorlar.
Hangisinde bir gelişme gördünüz ki.
Aksine oyunculara sahip çıkmamız gerekiyor. Bunları görecek gelişimini şekillendirecek olan kişiler kulüp profesyonelleri.
Bu çocuk daha 6 ay önce ekstra frikik çalışıp bilgisini geliştirmek için uğraşan bir çocuk taylanla falan karıştırmamak gerekir kafadan hırsı var ve hedefi Avrupa.
Bak ne diyorum bu beğenilmeyen hali bile takımdaki gole en yakın oyuncu. Şimdi keremi beğenmiyorsan önce bu dengeyi değiştirip gole yakın oyuncu kimliğinde başka strateji ve oyuncular geliştirmek gerekir.
Birde son olarak taraftar bazında yunus ile gereksiz bir kıyaslama işine girdik bu da keremi ekstra işler yapıp kendini göstermeye çabalamaya itiyor.
Martta Barcelona'nın içinden geçerken dünya klasında futbolcu kapalı savunmalar karşı çok top kaptırınca götü kalkmış bunun.
Hep söylerim ve çoğu insanlarda da sonradan bunun olduğunu gördüm/farkettim 2000 yılında sosyal medya bu kadar aktif olsaydı şampiyon falan olamazdık çoktan dağılmıştı takım çünkü.
Hemen hemen her oyuncu için linçlenecek belli başlı şeyler çıkardı çünkü.
Ergün pembe de gömülürdü, Hagi de, tarihin en golcü oyuncusu şükür de.
Emre katil diye futbol kariyeri biterdi, popescu yaşlı araya adam kaçırıyor diye göndeilmişti