Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberlerde Kluivert'in adı çıkmıştı transferde de başka var mı yakın olarak çıkan haber hatırlamıyom sol kanat transferiyle ilgili reis aynen işimiz zor bakalım hangi oyuncuları transfer edecekler..

Kluivert biraz zor gibi rtas. Embalo ya ne dersin? Bugün haberler cikmisti Everton dan Anthony Gordon ile ilgeleniyormusuz yanlis hatirlamiyorsam

Kluivert biraz zor gibi rtas. Embalo ya ne dersin? Bugün haberler cikmisti Everton dan Anthony Gordon ile ilgeleniyormusuz yanlis hatirlamiyorsam
Onu izlemedim reiste hakkında yapılan yorumlara baktım sıkıntılı bi futbolcuymuş.Maç içinde konsantrasyonunu kaybedince bi 5-6 maç kendine gelemiyomuş.Yoksa daha iyi yerlerde olur diyolardı.Benfica oynatıp da parlatır gibisinden zor bi insani karakteri varmış.Gordon haberi bence yalan bi habere benziyo reis :D

Onu izlemedim reiste hakkında yapılan yorumlara baktım sıkıntılı bi futbolcuymuş.Maç içinde konsantrasyonunu kaybedince bi 5-6 maç kendine gelemiyomuş.Yoksa daha iyi yerlerde olur diyolardı.Benfica oynatıp da parlatır gibisinden zor bi insani karakteri varmış.Gordon haberi bence yalan bi habere benziyo reis :D

Kendine gelemiyomuymus? Gahaghahah Biz problemli, manyak futbolcu severiz hocam. Melo gelmeden önce serie a da sezonun en kötü futbolcusu secilmisti öyle hatirliyorum:asd: bize geldi gerisini hepimiz biliyoruz muazzam biriydi vallah. Gordonu tanimiyorum hic izlemedim piyasa degerine bakarsak eger bizi asar zaten

Kendine gelemiyomuymus? Gahaghahah Biz problemli, manyak futbolcu severiz hocam. Melo gelmeden önce serie a da sezonun en kötü futbolcusu secilmisti öyle hatirliyorum:asd: bize geldi gerisini hepimiz biliyoruz muazzam biriydi vallah. Gordonu tanimiyorum hic izlemedim piyasa degerine bakarsak eger bizi asar zaten
Ama her sezon nerdeyse böyle olayları oluyomuş bana biraz riskli bi transfer gibi geldi.Tam kumar transferi.Benfica böyle bi oyuncudan bile bonservis kazanmak istiyo :D

Ama her sezon nerdeyse böyle olayları oluyomuş bana biraz riskli bi transfer gibi geldi.Tam kumar transferi.Benfica böyle bi oyuncudan bile bonservis kazanmak istiyo :D

Ona bakarsak herifler Taliscayi 2 yil kuslara kiraladi. Gedson gözden düstü kadroya bile giremedi. Bunlar tok satici ama 3-5 heryerden koparmaya calisiyorlar.

Bu Portekiz kulübleri zaten inanilmaz sekilde satis yapiyorlar. Iyi futbolcu yetistiriyorlar ve 3-5e genc yabanci aliyorlar ondan sonra 50-100 arasi sapliyorlar. Keske bizde öyle olabilsek yav.

Sorun Akbaba'nın kaplumbağalığı vs değil. Orada Mertens olur Sefer olur fark etmez. Geçen hafta attığımız golde Midsö yerine Kerem olsa Gomis'e atmaz kendisi vurur ve maçı 0-0 bitirirdik. Oyun anlayışı sadece kendisi olan birisi. Nerede pas verilir nerede şut atılır hiç bilmiyor.

Ayrıca Akbaba her ne kadar kötü de oynasa bu tarz pozisyonlarda ceza sahasında çok fazla etkili olduğunu ilk geldiği seneden beri + Alanya'da görüyoruz. Benzer bir açıdan son hazırlık maçında Seferovic'in pasıyla köşe bırakmıştı topu.

Gözlüklerimizi biraz artık Kerem'e çevirmeyi öğrenelim bu çocuğu Taylan gibi şımartıp kanat transferinden olmayalım. Kendisini takımın vazgeçilmezi ve yıldızı olarak görüyor. Bu işlere girince de antipatikliği artıyor ve performansı da inanılmaz düşüşte.
Tamam da taraftar olarak yapabileceğimiz çok şey yok bu konuda boşa gaza geliyoruz. Burada/twitterde kerem bencil yazınca bu çocuk AA bencilmişim kendime çeki düzen vereyim demeyecek.
Her futbolcuyu yeri geldiğinde dibine kadar gömüyoruz zaten.

Hele Twitter'da Instagram'da direkt her takım her oyuncusuna küfür ederek eleştirisel yorum yapıyorlar.

Hangisinde bir gelişme gördünüz ki.
Aksine oyunculara sahip çıkmamız gerekiyor. Bunları görecek gelişimini şekillendirecek olan kişiler kulüp profesyonelleri.
Bu çocuk daha 6 ay önce ekstra frikik çalışıp bilgisini geliştirmek için uğraşan bir çocuk taylanla falan karıştırmamak gerekir kafadan hırsı var ve hedefi Avrupa.
Bak ne diyorum bu beğenilmeyen hali bile takımdaki gole en yakın oyuncu. Şimdi keremi beğenmiyorsan önce bu dengeyi değiştirip gole yakın oyuncu kimliğinde başka strateji ve oyuncular geliştirmek gerekir.
Birde son olarak taraftar bazında yunus ile gereksiz bir kıyaslama işine girdik bu da keremi ekstra işler yapıp kendini göstermeye çabalamaya itiyor.

Martta Barcelona'nın içinden geçerken dünya klasında futbolcu kapalı savunmalar karşı çok top kaptırınca götü kalkmış bunun.

Hep söylerim ve çoğu insanlarda da sonradan bunun olduğunu gördüm/farkettim 2000 yılında sosyal medya bu kadar aktif olsaydı şampiyon falan olamazdık çoktan dağılmıştı takım çünkü.
Hemen hemen her oyuncu için linçlenecek belli başlı şeyler çıkardı çünkü.
Ergün pembe de gömülürdü, Hagi de, tarihin en golcü oyuncusu şükür de.
Emre katil diye futbol kariyeri biterdi, popescu yaşlı araya adam kaçırıyor diye göndeilmişti

Her sorunu transferle çözemezsiniz sabır göstermek lazım. Takımın birbiriyle uyması lazım. Yedek veya As stoper hariç takımın transfere ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Yeni kurulan takımlarda yola başlarken böyle aksilikler olur, takım birbirini tanıyor, oyuncular henüz oturmadı. İdeal kadroyla 3-4 maç izlemek lazım takımı.Umarım yönetim taraftarın gazına gelip saçma sapan çilek milek peşinde koşup takım dengesinin içine etmez.

Herkes şampiyon kadro deyince 2011-12 sezonunu sayar. O takım ilk hafta başakşehir’e berbat bir oyunla yenilmişti. 3 haftada 5 puan kaybetmişti. Fenerbahçe maçıyla adam akıllı oturmuştu.

2017-18 sezonu yine aynı şekilde gomis, belhanda, ndiayeli sezon.. sezon başlarken Öster’e elenmişti takım. Hem de iki maçta da rezil oynayarak hatta takım tam oturmamıştı ve gomis için “bu mu bizde gol atacak, yürüyecek hali yok” denmişti.

Olur, olmaz onu göreceğiz ama güzel bir planlama ile kaliteli oyuncular alındı. Bekleyip, sabretmek lazım

Giresun maçı bazı şeyleri görmek adına deniyor da transfer de ligin ikinci haftasına göre hareket eden tek kulüp biziz herhalde problem surda kanat rotasyonu yetersiz yaratıcılık eksikliğimiz var geçen seneki problem bence halen 10 numara eksikliğimiz var forvete rekabet edecek kaliteli santrafor sart

Bence tamamen formasyon değişikliği lazım bize Ve her maç farklı kadro değil sabit bir ilk 11 kurup oynamaya başlamalıyız artık

Günaydın büyük GSC

Stoper için Olsen
Kanat için Kluivert (satın alma opsiyonlu kiralık)
Forvet için ?
Nelson giderse bir stoper daha (sağlam)

gönül ister ki pva ile rekabete girip formayı kapabilecek bir sol bek de alalım

Günaydın büyük GSC

Stoper için Olsen
Kanat için Kluivert (satın alma opsiyonlu kiralık)
Forvet için ?
Nelson giderse bir stoper daha (sağlam)

gönül ister ki pva ile rekabete girip formayı kapabilecek bir sol bek de alalım
care Caner Erkin diyebilir miyiz ahbob

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt