Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahayı geçer geçmez muz orta ha

Severim
8DB0C651-9A57-4808-A38D-B98BCEB8BF00.webp

Okan Hocaya nasil iletebiliriz

Saka yapmiyorum Bu arada Keske Caner gibi Orta kesebilen bek oyuncularimiz olsa. Dubois o konuda gayet iyi diye hatirliyorum. Ne Boey ne Patrick ne Kazimcan ne baska biri Orta açabiliyor takimda. Bir tek Sergio duran toptan güzel kesebiliyor. Duran topdan gelen Ortalara da hakemler daha top boxun içine inmeden faul çaliyor.

Van Aanholt kadar son pas/orta özürlüsü bek görmedim ben hayatımda.5 tane gsli 1 tane rakip koy ceza sahasına bi şekilde o tek adamı bulmayı başarır.Bu kadar ayağına hakim bi adamın bu kadar kötü orta açması gerçekten incelenmesi gereken bi durum.

Sağda Yunus prime Feghouli olur hatta geçer ama keremin yanına bir Onyekuru veya gary rodrigues lazım bide genç bafe

İlk 30 dkda Tjk 3 şuta 3 gol atınca dillemeye başlayıp dk 90da 3-3 olunca salağa yatan tüm çakma GSlilere günaydın.

Sana da günaydın çakma mandrake Farioli, futbol katili herif.
Yav abi objektif bakıyorum bizim maçı hakem mahvetti üstüne Giresun kapandı yattı etti birazda şanssızdık ligin ilk haftasına bakıyorum bizim takım kadar baskı kuran görmedim top 4 te

10 numaraya hakim ziyech kiralasak ıyi olur 2 lig maçında hiç bir şekilde düşünmemiş Tuchel

Yav abi objektif bakıyorum bizim maçı hakem mahvetti üstüne Giresun kapandı yattı etti birazda şanssızdık ligin ilk haftasına bakıyorum bizim takım kadar baskı kuran görmedim top 4 te
Bravo üstat Akerim ve Okan hoca saçmalamasa bir şey olacağı yoktu.

Tjk dün toplam 150 pasla maç bitirmiş, şu maçı biz oynasak daha acı verici olurdu.

isin kotu tarafi giresunu yensek idik yonetiminde eli rahat olacakti. simdi gene kötü gececek bir sezon veya taraftar baskisi ile sacma sapan transfer isine girmezler umarım. görüyoruz ki anadolu takimlari büyüklere zorluk cikariyorlar ve diger büyüklerde kotu. benc3 takima ve yonetime biraz zaman vermek lazim. gecen sene ismail ornegi bir gosterge. adam olu takimi ne hale getirmisti. ama ilk 3 4 hafta cok sikintili idi. sabir sabir sabir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt