- 13 Ekim 2014
- 108.786
- 58.413
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haluk'u banlayın forumdanHaluk Yürekli: "Şu Belotti vs çıktı Galatasaray'ın ilgisi yok."
Eski bir GSC üyesiHocam söyle de biz de bilek yav. Meraklardayız şu an.
mertensBelotti gelecek olsun da İstanbul'a İtalyanca öğretiriz biz.
Kim onlar yav sallama hy.Haluk Yürekli: "İnsanlar bi ara Galatasaray'ın Ronaldo'yu da alabileceğine inandı."
öncelik degil bekletiliyorbugün hiç girememedim foruma , overlokçu , reçmeci ne ayak yaw, duyumlar tekstil atölyelerine kadar düşmüş, yokmu Depayla ilgili gelişme
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SIIIIUUUUUUUUUUUUUUUHaluk Yürekli: "Bir ara Galatasaray'ın Ronaldo'yu da alabileceğine insanlar inandı."
Anladım renktaş. Hürmetler.Eski bir GSC üyesi
Kontratı var serbest kalma maddesi var böyle elimiz kolumuz bağlıymış gibi bir algı var ortada.Gitmek mi istiyor getirsin 25 milyon gitsin.İtliğine göndermiceksin nelsonu. Paşa paşa oynayacak
Sefer 7 dil biliyor deniyordu.mertens
torreira
muslera
okan hocanın italyancası var. seferovic unutmadıysa az cok onun da vardır italyancası :d çok sıkıntı cekmez
Seneye gomis falan gidecek. Keza Mertens de gidebilir. Şampiyonlar ligine katılım gibi bir durum olursa ciddi bir forvet ihtiyacımız olacak. O vakit geldiğinde Belotti gibi biri bulabilir miyiz ya da bulursak alabilir miyiz, bonservis verebilir miyiz bilemiyorum. O yüzden eğer şimdi bir fırsat doğar da şartlar uyarsa seferovic var başkasına gerek yok diye düşünmemeliyiz.
Gomisten çıkmalı Belottiyi çözmeliyiz