Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Modum demir yumruk operasyonu geliyor mu cidden kaynaklara?spor gecesi tier düsürme islemleri bu gece itibariyle baslayacaktır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Modum demir yumruk operasyonu geliyor mu cidden kaynaklara?spor gecesi tier düsürme islemleri bu gece itibariyle baslayacaktır
Erden Başkan biraz daha kızarsa alırız evelallah.Haluk Yürekli: "İnsanlar bi ara Galatasaray'ın Ronaldo'yu da alabileceğine inandı."
Sıddık dur yav ortalık karışık Depay çekiyoz.Enis Savar P.Enis Savar sen miydin?
Torreira zor. Mehmet Güven diyorlar 6 numaraya.Arsenal Torreirayı 28 m euroya almış abi öyle kolay mı 7ye 8e bıraksın, olmıcak işler gündeme geliyor yine sosyal medyada, ben görüştüm yönetimle öyle bitmiş bir durum falan hiç alakası bile yok
Ergen tayfayı da geç çocuk tayfa var maalesef Twitter'da renktaş. Ronaldo editleri her yerdeydi.Twitterda bile bu denli çılgınlık beklemiyorum rtaş.
Depayı kim dedi ????????????Sıddık dur yav ortalık karışık Depay çekiyoz.
Arsenal Torreirayı 28 m euroya almış abi öyle kolay mı 7ye 8e bıraksın, olmıcak işler gündeme geliyor yine sosyal medyada, ben görüştüm yönetimle öyle bitmiş bir durum falan hiç alakası bile yok
Cordoba'ya yönelelim.
Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan.. Camianın bir araya gelip bu adamı başkanlık için ikna etmesi lazım.
Mukayese kabul etmez belotti gomisin iyi donemi ise batshuayi frey filan olur ancaBelotti mi Batshuayi mi
İnternet yanıyor Mertens'in Galatasaray'a imza postunu beğenmiş.Depayı kim dedi ????????????
O haluk yürekli besıktasli eski ali samiyende hakan balta gol atmıştı onun lakabı balta olmuştu kaç sene geçti üstünden yayınına bağlanın sorun.Arsenal Torreirayı 28 m euroya almış abi öyle kolay mı 7ye 8e bıraksın, olmıcak işler gündeme geliyor yine sosyal medyada, ben görüştüm yönetimle öyle bitmiş bir durum falan hiç alakası bile yok
Samiyenhaber bile Haluk'lara saplıyor