Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.117
- 2.821
- 2.088
Depay‘in Juventus transferi yabanci basindaki haberlere bakarsak bitmeye cok yakin ne yazik ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayalini kurmuyorum da gundem diye konusuyom işte.yoksa ben nicolas pepeyi isterim arsenaldenDepay isi karisik. Barca taraftardan tepki cekmemek adina cuzi bir miktar bonservisle salabilirmis. Fesih kesin degil
Okan hocanın takımları çok kompakt olmuyor. Önceki takımları da böyleydi, 10 pozisyona giriyorsa 4 de pozisyon veriyordu. Abdülkerim hiç iyi gözükmedi o yüzden bu takımda, İlhan Palutun takımı daha kompakttı, bakalım önümüzdeki 3 maç çok önemli Abdülkerimin ikna etmesi lazım herkesi bence.
Beğenisi duruyor halaBu arada Memphis begeni Geri Almis.
Macdan sonra biraz citlattimda cok fazla tepki geleceginden herkes mutluyken moral bozmayayim dedim
Takimin boyu hosuma gitmedi pek
50 metre vardi son adamla seferovic arasinda genelde
Sonra seferovice hic top gitmiyor diyorlar
Takim yeni oldugu icin simdilik birsey demiyorum ama pek hosuma gitmedi bu olay
Ortasahada berkan olivera ve emre birbirlerinden cok uzakdi mac boyu
Oliveraya millet salladi ama asil sorun takim boyundaydi oliverada degildi
Tek basina hem kereme hem yunusa pas istasyonu olmaya calisiyordu
Emre hic ama hic yardim etmedi
Berkanda cakili 6 oynadi komikdi izlerken
Insan bi rakipde ki fernandoya bakar herif sahanin heryerindeydi
Reis sen yurtdisinda degil miydin. Sunlara Murhan Jr. fotosunu at da urksunlerErtem Şener ve Ahmet Çakar gibi kişiler Galatasaray'a hiç bir şekilde parmak sallayamaz. Galatasaray en büyük sivil toplum örgütüdür, bir hayat görüşünü temsil eder. Erden Timur'un gecesini gündüzüne kattığı şu dönemde yaptıklarını 1,5 dakikalık videoyla silemeyeceksiniz.
Masada, sahada ve kasada güçlü bir Galatasaray'ı çekemiyorsunuz, bunu biliyoruz.
Sezon sonunda göreceğiz suratınızı.
kerem---------emre akbaba
------------berkan
oliveira
antalya macında diziliş böyleydi resmen.bilhassa ikinci yarı ilk 15 dk böyle gördüm ben oliveirayı.bu resmen rezillik.bu adamı berkan ve emre akbabayla oynatıp,üstelik oliveirayı zaman zaman stoperlerin arasına sokup,oliveira hadi takımı hücumda yönet demek,bunca baglantı kopuklugunda çok saçma.ki ilkyarı iyi oynadı adam
antalya macında ortasahada köprü yok bi kere.oliveiradan seferovice uzanan bi baglantı yoktu.berkan ve emre akbaba bütün ana hattı kopardı.eleştirirken haklı bahaneleri de gözardı etmeyin
seferovic zeminden ötürü kendini riske etmedi resmen.emre akbaba biraz önde bassa,seferovicte baskı yapardı.emre akbaba bencilce sahada dolastıgından,seferovicle o fiorentina macındaki ikili oyunu göremedik ne yazıkki.ki kasımpasa macında da oliveirayla işbirliği vardı.emre akbaba intihar etti oynadıgı oyunlaEmre Akbabayı bir maç daha görmeye katlanamam. Herif maç boyu ortalıkta gözükmez, ne oyun kurulumuna yardım eder ne bişey, bir kez geldi geriye orda da kritik yerde topu kaybetti iyi kullansalar gol olacaktı. İki kez de zorla geliştirmiş olduğumuz hücumları yok etti Yunusun paslarını yedi. Adam safi zarar inanılmaz
Arda dondurma paylasmis millet belottiye yorumluyor