Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Izzetpasaliyim ben

Cocuklugum mecidiyekoyde asyde gecti

bilenler bilir eski profilonun orda heryer birahaneydi bizimkiler macdan once orada demlenirdi

Birgun bjkli 100-200 kisilik bir grup baskina gelmisti

Bi guzel dayak yemislerdi

9 10 yaslarindaydim dayak yemis yerde yatan bi bjklinin kafasina kaldirim tasi atip eve kacmistim sonra annem kuzenlerimden ne yaptigimi duydugunda bana tokat atmisti :))))

Ulan ne gunlerdi beee 😂

Juve Depay ya da Martial'den birini alacakmış. Diğeri bize gelsin.
Ben gecen Nevzat'in dedigi iki kanatta oynayabilen forvet ozellikli kariyerli isim Martial'dir diye dusunup baya haber baktim. Man Utd kotu durumda zaten ciddi paniklemis vaziyetteler ozellikle hucumcular konusunda. Taraftar baskisindan Arnautovic'i de alamadilar. Martial coktan gozden cikardiklari biriymis ama Ten Hag baya faydalanmis yaz doneminde. Hazirlik maclarinda takimin en iyilerindenmis. Muhtemelen 11 de baslayacakmis ilk hafta ama son anda sakatlanmis. Artik su noktada salacaklarini sanmam

Ben gecen Nevzat'in dedigi iki kanatta oynayabilen forvet ozellikli kariyerli isim Martial'dir diye dusunup baya haber baktim. Man Utd kotu durumda zaten ciddi paniklemis vaziyetteler ozellikle hucumcular konusunda. Taraftar baskisindan Arnautovic'i de alamadilar. Martial coktan gozden cikardiklari biriymis ama Ten Hag baya faydalanmis yaz doneminde. Hazirlik maclarinda takimin en iyilerindenmis. Muhtemelen 11 de baslayacakmis ilk hafta ama son anda sakatlanmis. Artik su noktada salacaklarini sanmam

Cengiz o Cengiz bence. Bir haftadır hissiyatlarım Cengiz Ünder diyor.

Ultraslan beyaz tv nin önünde ve Ertem Şenerin evinin önünde ufak bi eylem gerçekleştirsin bağırsın çağırsın yeter, Ertem it gibi titrer sezon boyu. Bu itlere en güzel cevabı Filali abimiz veriyor, anladıkları dilden, o Göktuğhan denen utanmaz çok daha farklı şeyler hakediyor. Bunlara karşı artık twit atmak yetmez
cumartesi
ertem'in de
ahmet'in de
bir tarafları 21:45 civarları bol bol kaşınmaya başlayacaktır

Ha bu arada o beyaz tvye sürekli destek olan Dinçer Azaphan ve bazen programa bağlanan Fatih Terim'den de açıklama bekliyoruz artık. Hoca bir kez olsun Galatasaray'ın başında değilken de Galatasaray'ı savunsun da helal olsun diyelim ya

Sayin dalgic bey

Bir anti ft fani olarak sizi kiniyorum

Kenetlenmis bir gs var herkes bizde dahil savas baltalarini atacagiz

Sayin fatih hocamiz bizim efsomuzdur artik

Savas bitti sahislar bitti herkes artik gs icin savasacak

Iyi geceler

cok beklersin rtaş

Sebebi nedir bunun ben anlamıyorum. Biri beni aydınlatsın, Fatih hoca 50 senelik Galatasaray'lı, ama bizde çalışmazken ben bir kez olsun Galatasaray'la alakalı bir desteğini bir savunmasını görmedim. Daha 2 ay önce Acunun kanalında yorumculuk yaparak dolaylı yoldan hülle city ye destek vermiş oluyor ama kanala popülarite katarak. Sir Alex tribüne gelir destek olur Manuya, sürekli yeni hocaları destekleyen açıklamalar yapar buluşur ziyaret eder. Bu konuyu uzatmak istemiyorum sadece belirtmek istedim, hedefimiz Ertem ve Çakar denen itler

Sayin dalgic bey

Bir anti ft fani olarak sizi kiniyorum

Kenetlenmis bir gs var herkes bizde dahil savas baltalarini atacagiz

Sayin fatih hocamiz bizim efsomuzdur artik

Savas bitti sahislar bitti herkes artik gs icin savasacak

Iyi geceler

Gündemden düşürüyorum ama bugünlerde Galatasaray için konuşmayanları da kenara yazıyorum

Mumkun degil ya. Bi kere adam ulkeye donmeyi net sekilde istemiyor. Marsilya'da da o kadar dedikodu cikti herif 11 basladi ilk hafta. Payet olabilir bak ama o da forvet ozellikli sayilmaz

Hala futbol oynuyor mu o ya? :rolleyes: Yeterince 30 üstü oyuncumuz oldu, Payet oldukça gereksiz olur gibi. Cengiz'i ikna edebilirler bence, Marsilya ne ister orası muamma. Mutlu değil diye biliyorum Marsilya'da. Başka takımlardan teklif aldı mı bilginiz var mı?

Deulofeu olabilir diyecegim de cok zor transfer yaw. Maasi dusuk tek oluru o ama bonservisi cok tuzlu olur

1660173141599.webp

Dursun başkan gençleşmiş diyenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt