Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gs ile ugrasanın cocugu olmaz

akıllı olun

bekir arslanca (@bekirarslanca3) / Twitter
@Sarper Yıldırım

Ertem Şener ve Ahmet Çakar gibi kişiler Galatasaray'a hiç bir şekilde parmak sallayamaz. Galatasaray en büyük sivil toplum örgütüdür, bir hayat görüşünü temsil eder. Erden Timur'un gecesini gündüzüne kattığı şu dönemde yaptıklarını 1,5 dakikalık videoyla silemeyeceksiniz.

Masada, sahada ve kasada güçlü bir Galatasaray'ı çekemiyorsunuz, bunu biliyoruz.

Sezon sonunda göreceğiz suratınızı.

Ertem Şener ve Ahmet Çakar gibi kişiler Galatasaray'a hiç bir şekilde parmak sallayamaz. Galatasaray en büyük sivil toplum örgütüdür, bir hayat görüşünü temsil eder. Erden Timur'un gecesini gündüzüne kattığı şu dönemde yaptıklarını 1,5 dakikalık videoyla silemeyeceksiniz.

Masada, sahada ve kasada güçlü bir Galatasaray'ı çekemiyorsunuz, bunu biliyoruz.

noktaaa

murpan efendi

2 stoper alinacak nelson giderse. Ikisi de gelsin
Biraz daha garanti biri gerekmez mi. Omeragic/Thiaw daha hazir duruyorlar bizim seviyeye. Hanche-Olsen her turlu gelecek bence yedek olarak. Ekdal Nelsson'un yerini dolduracak seviyedeyse anca olur. Luyindama hakkaten gidiyosa biri daha gelir tamamdir

Tier 0 mahmut einstein dedem nevzati rezil etmisti mert konusunda

Her dedigide tutmuyor

Ona gore mert kesindi
Olay neydi. Nevzat hicbir zaman Mert Muldur transferi bitti diye twit atmadi. Daha dogrusu Grillitsch ve Botheim vakalari yasandi tabii de ben Grillitsch'ten beri suregelen zamandan bahsediyorum. Nevzat yonetimin mouthpiece'i oldu tam anlamiyla

Stopere iyi para gömeceksek Hamburgun gencosunu alalim. Cocugu acayip övüyorlar hep. 10dan asya salmazlar herhalde

Ultraslan beyaz tv nin önünde ve Ertem Şenerin evinin önünde ufak bi eylem gerçekleştirsin bağırsın çağırsın yeter, Ertem it gibi titrer sezon boyu. Bu itlere en güzel cevabı Filali abimiz veriyor, anladıkları dilden, o Göktuğhan denen utanmaz çok daha farklı şeyler hakediyor. Bunlara karşı artık twit atmak yetmez

Olay neydi. Nevzat hicbir zaman Mert Muldur transferi bitti diye twit atmadi. Daha dogrusu Grillitsch ve Botheim vakalari yasandi tabii de ben Grillitsch'ten beri suregelen zamandan bahsediyorum. Nevzat yonetimin mouthpiece'i oldu tam anlamiyla

Dur videosunu bulunca atacagim

Baya bi tartistilar efsoydu

Biraz daha garanti biri gerekmez mi. Omeragic/Thiaw daha hazir duruyorlar bizim seviyeye. Hanche-Olsen her turlu gelecek bence yedek olarak. Ekdal Nelsson'un yerini dolduracak seviyedeyse anca olur. Luyindama hakkaten gidiyosa biri daha gelir tamamdir
Olsen bence de banko gelecek digerleri icin en ufak tahminim yok. Yazilip cizilen bir sey de yok ztn buyuk ihtimalle gizli yurutuluyor.

Btw Gecen olseni arastirirken christian burgess e denk geldim. Adamin skills videosu bile yok ama istatistikleri cok iyi. Musaitsen fbreften falan bak istersen.

nevzat gueyeyi de yalanlıyodu önceden.soruyorum,listede demiyolardı falan diyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt