- 2 Temmuz 2011
- 137.846
- 58.762
- 5.488
@Sarper Yıldırımgs ile ugrasanın cocugu olmaz
akıllı olun
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Sarper Yıldırımgs ile ugrasanın cocugu olmaz
akıllı olun
![]()
noktaaaErtem Şener ve Ahmet Çakar gibi kişiler Galatasaray'a hiç bir şekilde parmak sallayamaz. Galatasaray en büyük sivil toplum örgütüdür, bir hayat görüşünü temsil eder. Erden Timur'un gecesini gündüzüne kattığı şu dönemde yaptıklarını 1,5 dakikalık videoyla silemeyeceksiniz.
Masada, sahada ve kasada güçlü bir Galatasaray'ı çekemiyorsunuz, bunu biliyoruz.
Sezon sonunda göreceğiz suratınızı.
4 gün önce
Biraz daha garanti biri gerekmez mi. Omeragic/Thiaw daha hazir duruyorlar bizim seviyeye. Hanche-Olsen her turlu gelecek bence yedek olarak. Ekdal Nelsson'un yerini dolduracak seviyedeyse anca olur. Luyindama hakkaten gidiyosa biri daha gelir tamamdir2 stoper alinacak nelson giderse. Ikisi de gelsin
Günahlarını almayalım gece gece.Net satılıklar sadece Koç tarafı fonlamıyor bipçiler ve Dursun başkanımız fonluyorMaalesef spor basını böyle çalışıyor, hatta tüm basın
Olay neydi. Nevzat hicbir zaman Mert Muldur transferi bitti diye twit atmadi. Daha dogrusu Grillitsch ve Botheim vakalari yasandi tabii de ben Grillitsch'ten beri suregelen zamandan bahsediyorum. Nevzat yonetimin mouthpiece'i oldu tam anlamiylaTier 0 mahmut einstein dedem nevzati rezil etmisti mert konusunda
Her dedigide tutmuyor
Ona gore mert kesindi
Ertem Şener ve Ahmet Çakar gibi kişiler Galatasaray'a hiç bir şekilde parmak sallayamaz. Galatasaray en büyük sivil toplum örgütüdür, bir hayat görüşünü temsil eder. Erden Timur'un gecesini gündüzüne kattığı şu dönemde yaptıklarını 1,5 dakikalık videoyla silemeyeceksiniz.
Masada, sahada ve kasada güçlü bir Galatasaray'ı çekemiyorsunuz, bunu biliyoruz.
Sezon sonunda göreceğiz suratınızı.
Olay neydi. Nevzat hicbir zaman Mert Muldur transferi bitti diye twit atmadi. Daha dogrusu Grillitsch ve Botheim vakalari yasandi tabii de ben Grillitsch'ten beri suregelen zamandan bahsediyorum. Nevzat yonetimin mouthpiece'i oldu tam anlamiyla
depay mayıs 2021den beri ilk defa beğeni vermiş mertense.mertensin o kadar cocugu dogmus,napoliye veda etmiş.sene boyunca biçok fotosu var ama hiçbirini begenmeyip neden Galatasaray formalı fotosunu begendi?
Olsen bence de banko gelecek digerleri icin en ufak tahminim yok. Yazilip cizilen bir sey de yok ztn buyuk ihtimalle gizli yurutuluyor.Biraz daha garanti biri gerekmez mi. Omeragic/Thiaw daha hazir duruyorlar bizim seviyeye. Hanche-Olsen her turlu gelecek bence yedek olarak. Ekdal Nelsson'un yerini dolduracak seviyedeyse anca olur. Luyindama hakkaten gidiyosa biri daha gelir tamamdir