Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin Yusuf Sarı leş gibi bir ekleme olmuş Fenerin Makedonu keser öyle giderse.

Kuru da kötü.

Tek iyi şey Belhanda gibiydi, biraz da Badou'nun ön alan presleri.
Çok dedik onu almayın Halil Akbunar çekin Yunus yerine diye ama gereksiz güvendiler Sarı'ya. Fenerden gelen elemanı beğeniyorum Assombalonga' yı da kesecek bence.

Kuru skor yapsın yeterli tam istediği gibi bir takımda oynuyor. Ben de hiç beğenmedim takımı geriye dönüşler ve hızlı hücum şimdilik sıkıntılı ama çözülür Stambouli ve Bjarnason takıma girdikçe orta alanın seviye yükselir. Belhanda sağ, sol kanada kayarsa şaşırmam

Çok dedik onu almayın Halil Akbunar çekin Yunus yerine diye ama gereksiz güvendiler Sarı'ya. Fenerden gelen elemanı beğeniyorum Assombalonga' yı da kesecek bence.

Kuru skor yapsın yeterli tam istediği gibi bir takımda oynuyor. Ben de hiç beğenmedim takımı geriye dönüşler ve hızlı hücum şimdilik sıkıntılı ama çözülür Stambouli ve Bjarnason takıma girdikçe orta alanın seviye yükselir. Belhanda sağ, sol kanada kayarsa şaşırmam
Balotelli mevzusu ne?

Sion ismi nasıl geçebiliyor yav; bir şeyler dönüyor gibi o işte.

tff'nin zemin konusunda bir önlem alması şart artık. ulan senelerdir aynı sorun, sahasına bakmayan her kulübe yaptırım uygula bas cezayı. antalya gibi yerde bile zemin patates tarlasına dönmüş.

artık anadolu kulüplerinin zemini bilerek tarlaya çevirdiğini düşünüyorum. sen istediğin futbolcuyu getir, bu zeminlerde kasaplara karşı oynanan futboldan ne gibi bir seyir zevki almayı düşünüyorsunuz?

tff'nin zemin konusunda bir önlem alması şart artık. ulan senelerdir aynı sorun, sahasına bakmayan her kulübe yaptırım uygula bas cezayı. antalya gibi yerde bile zemin patates tarlasına dönmüş.

artık bütün anadolu kulüplerinin bilerek zemini bilerek tarlaya çevirdiğini düşünüyorum. sen istediğin futbolcuyu getir, bu zeminlerde kasaplara karşı oynanan futboldan ne gibi bir seyir zevki almayı düşünüyorsunuz?
Genel satisa bilet cikarmislar bitmeden bir bak reis

Diengi isteyenler soguk su içebilir. Hem maliyet hem isteyen lig takimlari olarak

premier lig yönetimi sahalara karışmıyor mu? Bizim tff de karışmalı bence patates sahası olan takımlar sahalarını düzenleyene kadar başka yerde maç yapacak yada hükmen mağlup olacak

Mesela İtalya'da statlar hep eski

Ama şöyle zemin oluyor mu, denk geliyor musunuz?

Bizde devlet stat yapıyor her yere, tesis yerine

Zemine bile bakamıyorlar.
Çevresini imara açabilmek için yaptılar çoğunu. Kimsenin derdi futbol değil ki.

Hatta Antep stadı açılmadan yanındaki doğalgaz hattıyla ilgili bir projede çalışıyordum orada. "Kim gelecek buraya" diye sormuştum. "Evler yapılacak" denmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt