Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balotelli mevzusu ne?

Sion ismi nasıl geçebiliyor yav; bir şeyler dönüyor gibi o işte.
Kimse ne olduğunu bilmiyor Sion Balo ile 1 aydır görüşüyor ikna etmişler, anlaşmışlar 1.5-2 m euro civarı da sözlü teklif yapmışlar Sancak 4 milyon serbest kalma bedeli ödeyen bana sormadan alabilir onun dışında ki paraya ben satmam diyor. Son gün, son dk giderse bile kimse şaşırmaz ama bir an önce kesinleşmeli yerine yıldız almayı planlıyorlar yine de bu saatten sonra en fazla Bandırmadan Keny gelir, teklif vardı

Çevresini imara açabilmek için yaptılar çoğunu. Kimsenin derdi futbol değil ki.

Hatta Antep stadı açılmadan yanındaki doğalgaz hattıyla ilgili bir projede çalışıyordum orada. "Kim gelecek buraya" diye sormuştum. "Evler yapılacak" denmişti.
Evet orası da var en temel örnek bizim stat zaten. Öncesinde ölü bölgeydi orası.

Antalya'da saçma bir yere stat yapıp, dolmadığı için bir stat daha yapmaları konusu ise ayrı bir fail.

Iklimle alakali olabilir mi Bizim zeminler Güney amerika futbol zeminlerinin Aynisi hemen hemen

antalya yazın çok sıcak ve 365 günün 330 gününde güneşi görüyordur antalyada golf sahaları var stadlardan büyük ve mükemmel bir çim kalitesi var. yani iklimle alakası yok bakım onarım yapmıyorlar.

çim ne ister su ve güneş ışığı. o türkiyede var mı var. doğu karadeniz harici çoğu ilin güneş gören gün sayısı oldukça fazla

Erten bize yapabileceği en büyük kıyağı yapıyor. Yönetimden üyelere taraftara kadar birleştiriyor camiayi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt