Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
m.mehmetoglu-ahmet ulukırlıankaragücü konyaya o kadar basmıs ama konya cıkabilmis
kim bu konyanın stoperi 6 nosu
---ibrahim özveren----
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
m.mehmetoglu-ahmet ulukırlıankaragücü konyaya o kadar basmıs ama konya cıkabilmis
kim bu konyanın stoperi 6 nosu
Belotti yaşlı mı reis ikidir genç alalım diyorsun kendimi de yaşlı hissediyorumKatılıyorum gerek yok genç kanat genç forvet al tamam.
Eğer Mertens-Yunus-Kerem üçü de banko 11 oynayacaksa (biri Mertens olduğu için, diğer ikisi de hem hak ettikleri için hem de yerli sayısı için) iki tane daha santrafor koyamazsınız onu diyorum işte arkadaş. Orta saha kim olacak? Bir tek Torriera mı? Yani tamam adam her yere yetişir dedik de...
Maçta skor ihtiyacı varken sona doğru falan onları anlıyorum, zaten değişiklikler yapılır, Berkan falan bile girer, yerli sayısı tutturulur problem yok. Ancak ilk 11 için şu anki kadroda eğer saydığım üçlü oynayacaksa ikisini birden sahaya atmak çok çok zor.
Isveç norveç danimarka vbEkli dosyayı görüntüle 173172
Hjalmar Ekdal. 2021’de Isvec liginin en iyi defans oyuncusu secildi. Nelsson yerine dusunulebilir.

İtalya'da kulüp bulur 1-2 milyon az para alır İtalya'da kalır ben ilgimiz olduğunu bile düşünmüyorum sosyal medya effectten ibarettirBence Roma ısı olmadı olsaydi cokdan imzalardi İtalya'dan istediği teklifi alamadiysa bu iş olabilir
istatistiklerine bakıp beğenmiştim 2 penaltı yaptırmış son sezonunda o biraz üzdü. ismi geçenlerden olsenle birlikte en uyguna bitireceğimiz genco buEkli dosyayı görüntüle 173172
Hjalmar Ekdal. 2021’de Isvec liginin en iyi defans oyuncusu secildi. Nelsson yerine dusunulebilir.
Sefer ile rotasyon olur gelirse.
Ama Sefer’i yedek görmek istemem. Sakatlıksız belasız 20 gol atSın
Mancini tek başına yeterArda herhalde Belottiyi ikna etmek icin Italyadaydi. Birbirini tanimasalar bile, bu isi bitirebilir Arda.
Arda Belotti nerden tanisiyor kiArda herhalde Belottiyi ikna etmek icin Italyadaydi. Birbirini tanimasalar bile, bu isi bitirebilir Arda.