Transfer Nöbeti #16 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer Mertens-Yunus-Kerem üçü de banko 11 oynayacaksa (biri Mertens olduğu için, diğer ikisi de hem hak ettikleri için hem de yerli sayısı için) iki tane daha santrafor koyamazsınız onu diyorum işte arkadaş. Orta saha kim olacak? Bir tek Torriera mı? Yani tamam adam her yere yetişir dedik de...

Maçta skor ihtiyacı varken sona doğru falan onları anlıyorum, zaten değişiklikler yapılır, Berkan falan bile girer, yerli sayısı tutturulur problem yok. Ancak ilk 11 için şu anki kadroda eğer saydığım üçlü oynayacaksa ikisini birden sahaya atmak çok çok zor.

Sefer ile rotasyon olur gelirse.

Ama Sefer’i yedek görmek istemem. Sakatlıksız belasız 20 gol atSın

1660165103008.webp

Hjalmar Ekdal. 2021’de Isvec liginin en iyi defans oyuncusu secildi. Nelsson yerine dusunulebilir.

Burhancan Terzi: "Galatasaray'ın geniş listesinde Belotti ilgi duyduğu kişilerden biri hatta Galatasaray Seferovic'e alternatif olsun diye değil oraya rekabete girsin isteniyor bu noktada Arnautovic görüşüldü ama anlaşılamadı. Yerli forvet olarak Umut Bozok isteği de sürüyor ben transfer döneminin sonlarına doğru Galatasaray formasını giymesini yüksek görüyorum."

Sefer ile rotasyon olur gelirse.

Ama Sefer’i yedek görmek istemem. Sakatlıksız belasız 20 gol atSın

Ben de onu diyorum, ikisini kulübeye göndermeye de razı olmaz gönül. E oyuncunun kendisi de pek razı olmaz gibi. Ondan sonra huzursuzluk çıkmasın.

Arda herhalde Belottiyi ikna etmek icin Italyadaydi. Birbirini tanimasalar bile, bu isi bitirebilir Arda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt