- 3 Haziran 2015
- 56.831
- 65.988
- 4.143
Hayir param kalmadi@Kolpa Kemal Kürek Sen misin bu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayir param kalmadi@Kolpa Kemal Kürek Sen misin bu ?
Cordoba'ya yönelelim.
Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan.. Camianın bir araya gelip bu adamı başkanlık için ikna etmesi lazım.

Bahattin Bey Krasnodar'ın başkanıymış. Öyle diyorlar. Cordoba'da etkisi olabilir.dursun baskanın günahı ne
Batshuayi ne yav? Adam katarakt kaleyi tutturamıyor. Beşiktaş bile illallah etti adamdan biz niye alalım takıma?Belotti mi Batshuayi mi
Cordoba'ya yönelelim.
Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan.. Camianın bir araya gelip bu adamı başkanlık için ikna etmesi lazım.
Aysal'a nefret falan kusmuyorum. Zaten dogrudan Aysal veya Esref Hamamcioglu yaptirmistir manasinda soylemedim. Genel Kurul pek cok fraksiyondan olusuyor. Son secimde Esref Hamamcioglu tarafinda olan bir grup, isi Dursun Ozbek AKP'nin adayi, biz Ataturkcu degerlerin adayiyiz meselesine indirgedi secim surecinde. Haksiz da degillerdi zaten, ben de Esref Hamamcioglu'nu destekliyordum ve hala da seviyorum. Bu grubun yuruttugu secim calismalarinda bu dedikodular cikmisti, Erden Timur'a uc koldan saldirildi: 1)Muteahhit olmasi ve dolayisiyla gayrimenkul projelerinde rant goturmeye gelecek olmasi ihtimali, 2)Zamaninda hukumetin bazi politikalarini savunmus olmasi ve besli cete muteahhitleriyle verdigi fotograf, ve 3)Bu "tarikat" meselesi ki dedigim gibi bu kadin tarikat lideri degil mutasavvif sadece.Bir yere çok çabuk kapılıp,öteki yakayı hemen düşmanca ,canhıraş b.klamak en büyük hatamız kanımca. Kendi içimize saldırırken daha itidalli olmak gerektiğini bu gün daha net öğrendim. Öğrenmenin yaşı yok. Dediğine ilişkin herhangi bir delil olmadan Aysal 'a falan nefret kusman doğru gelmedi bana. Ali Koç'u temize çıkarıp,hali hazırda efsane denebilecek bir başkanı suçlamak mantıklı değil.
kim bilir?
kristiyano, istemiyoruz olum seni anlasana artık
Bahattin Bey Krasnodar'ın başkanıymış. Öyle diyorlar. Cordoba'da etkisi olabilir.
Ben bundan bir tık korkuyorum bu arada ya. Kıskançlık olmaz umarım camiada.Yemişim demirbilegi istiyorsa dünyanın yarisi onun olsun Erden Timur gibi adam lazım.Suanki yönetimin başkanı Dursun Özbek olsada taraftar açısından Erden Timur dur